>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Słowacka

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
[center:ffd3ff2460]
[/center:ffd3ff2460]

Liga Słowacka jest bardzo specyficzną ligą ma dobre zespoły jedno Sezonowe jak dwa lata temu Artmedia , jak w zeszłym sezonie Rużomberok czy jak w tym sezonie Zilina którą dąży do tytułu w tym sezonie. Liga warta uwagi każdego bukmachera i w tym temacie będa co kolejke znajdywały się analizy.

W tym sezonie najlepszą drużyną jest zespół Ziliny natomiast dostarczycielem pkt. Trecin i Inter Bratislava o Drugie i trzecie miejsce walczyć będzię Rużomberok z Petrzalka i Banska bystrica

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Senec - Ruzomberok ⛔

Analiza :

Rużomberok jeżeli nie wygra tego spotkania spadnie o 2 lub 3 lokaty więc jest to mecz bardzo kluczowy dla nich i jeżeli chcą obronić tytuł mistrzowski do którego tracą 10pkt. !! Wiadomo Rużomberok to nie ta drużyna co rok temu wielu zawodników odeszło jak i do Lokalnego rywala jak i za granice ... Sądze że w spotkaniu z 7 Senec nie powinni mieć problemów chodź warto dodać że Senec nie przegrał u siebie od 6 Spotkań !! Natomiast Rużomberok zagrała swoje wyjazdowe spotkania dużo Słabiej ale sądze że po zmianach jakie nastąpiły piłkarze zostali już ostrzeżenie przez zarząd żę brak wyników będzie ich kosztował brak pensji dlatego w tym spotkaniu będą chcieli zmazać plame i wygrać mój typ 2 !!

Trencin - Zilina ⛔

Analiza : Jeżeli Zilina chce utrzymać dystans 10 Pkt. do 2 i 3 drużyny to musi tutaj poprostu wygrać z ostatnim zespołem Trencina który w tym sezonie nie gra poprostu nic i jest kandydatem do Spadku Mój typ : 2

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety w tej kolejce oboje faworyci zawiedli drużyny zagrały bardzo słabo i musze przyznać że mnie zaskoczyły Czyżby Kryzys ?? !! Ale niestety oba typy na ⛔

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dubnica - Petrzalka

Analiza : Artmedia jeżeli chce gonić Ziline do której ma już strate 11 pkt. musi spotkania takie jak z Dubnica wygrywać , Dubnica lokuje się na 10 miejscu i więcej bramek traci niż strzela bo ich bilans nie jest imponujący 18 : 29 z drugiej strony warto dodać że Artmedia ostatni raz przegrała z Dubnica 2 lata Temu ! Dlatego sądze że w tym spotkaniu nie będzie inaczej i Artmedia nie przegra

Mój typ : x2

✅ ✅ ✅ ✅

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Artmedia - Spartak Trnava

Mecz jest z rodzaju tych z jednym faworytem.Artmedia powinna raczej napewno wygrac bo przemawiaja za nim raczej wszystkie informacje .Sa na 2 miejscy w tabeli .Trnava jest na ostatnim do tegona wyjazdach graja naprwde katastrofalnie w ostatnich 8 sportkaniach zdobyli zaledwie 2 punkty.A artmedia 20 u siebie w 8 spotkanich.Jadnak jako mniej znana liga podobnie jak polska moga byc jakies przekrety nad ktorymi niestety

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
WYNIK 1-2

Musze przyznac ze jestem lekko w szoku ze przegrali ale to swiadczy jakie mniej znane ligi moga byc nie przewidywalne. :zy3ou:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom