>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga słowacka

Status
Zamknięty.
A 0

asic

Użytkownik
Czy ktos moglby mi udzielic odpowiedzi ile zostalo kolejek do zakonczenia ligi slowackiej. Dzieki i pozdrawiam

likwid 0

likwid

Użytkownik
Zna się ktoś może na tej lidze, bo już niedługo się zaczyna a już są typy na nie. Znalazłem niezły typ, przynajmniej tak mi się wydaje

MFK Kosice - Artmedia Bratislava 2,30 3,15 2,70

tylko nie wiem czy ryzykować większą kase, typ oczywiście na artmedie albo

FC Senec - FC Nitra 15-07-06 18:00 2,40 3,20 2,55

na Nitre

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Powiem tak puść za mała Kase na Artmedie zobaczymy jak gra albo odpuść 1 kolejke to moja rada ???? Nitra jak nitra grala średnio jak będzie Rużomberok to graj oni na prawde prezentują dobrą piłke

likwid 0

likwid

Użytkownik
Postawiłem troche więcej na x2 w meczu z Artmedią troche na 2 tak, że jeśli chłopaki nawet zremisują to i tak niewiele, ale wyjde do przodu i na Ruzomberok też obstawiłem. Dzięki

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Zna się ktoś może na tej lidze, bo już niedługo się zaczyna a już są typy na nie. Znalazłem niezły typ, przynajmniej tak mi się wydaje

MFK Kosice - Artmedia Bratislava 2,30 3,15 2,70

tylko nie wiem czy ryzykować większą kase, typ oczywiście na artmedie albo

FC Senec - FC Nitra 15-07-06 18:00 2,40 3,20 2,55

na Nitre
Coś mi nie pasuje. W zeszłym sezonie w tej lidze było chyba 10 drużyn.

Znalazłem. Kosice i Senec to beniamini tej ligi więc mogą dobrze wystartować. Ja bym wolał puścić oba mecze na zasadzie &quot;może się udać&quot; za małą kasiorkę. Do tej trójki która awansowała trzeba doliczyć jeszcze Slovan.

Tabela końcowa drugiej ligi. Kosice moga być mocne.
1 Košice 30 23-4-3 67:12 73
2 Slovan 30 19-6-5 47:25 63
3 Senec 30 19-3-8 65:35 60

Ja osobiście postawię:
MFK Ruzomberok - FC Spartak Trnava 1.75/3.25/4.30 ✅
FK ZTS Dubnica - Inter Bratysława 1.80/3.25/4.00 ✅
Dukla Banska Bystrica - MSK Żilina 2.50/3.20/2.50 ⛔

likwid 0

likwid

Użytkownik
Właśnie przeczytałem, że Rużomberok wypożyczył z opcją sprzedaży swojego snajpera Erika Jendriska do Honnoveru 96. Jeśli wiecie coś o innych ważnych transferach w tej lidze to napiszcie albo podajcie źródło, bo uważam że tą ligą można się zainteresować, ponieważ są niezłe stawki.

likwid 0

likwid

Użytkownik
MFK Kosice - Artmedia Bratislava 2-0 ????
jednak przgrali a ja wtopiłem, nie wiem czy Koszyce tak dobrze grają czy to Artmedia taka słaba, bo przecież wygrali już z WIT Gruzja w eliminacjach pucharu uefa.

damian77 34

damian77

Forum VIP
MFK Kosice - Artmedia Bratislava 2-0 ????
jednak przgrali a ja wtopiłem, nie wiem czy Koszyce tak dobrze grają czy to Artmedia taka słaba, bo przecież wygrali już z WIT Gruzja w eliminacjach pucharu uefa.
Artmedia Bratysława w ubiegłym roku była jedną z rewelacji Champions League. Głównym twórcą sukcesu był trener Vladimir Weiss, który w lutym wybrał pracę w Saturnie Moskovskaja Oblast&#39;. Szkoleniowiec wkrótce sprowadził do Rosji kilku zawodników ze Słowacji.W kadrze rosyjskiego pierwszoligowca już od paru miesięcy znajduje się trzech futbolistów, którzy kiedyś występowali w Artmedii - Branislav Obžera, Peter Petráš oraz Ján Ďurica.Teraz dołączył do nich kolejny piłkarz zespołu z Petržalki - dwudziestopięcioletni pomocnik Branislav Fodrek. Ciemno widze Artmedie , w tym sezonie ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom