>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Polska ---> 4-02-2006

Status
Zamknięty.
nuno100 0

nuno100

Użytkownik
KP Polska Energia Sosnowiec - Resovia Rzeszów 2 (1,35)

Nie ulega wątpliwości, że gospodarze to obecnie najsłabiej grający zespół w PLS. Po ostatniej kolejce został wyprzedzony nawet przez Gwardię Wrocław. Sosnowiczanie jak narazie wygrali tylko raz. W sobotę do Sosnowca przyjeżdża rzeszowska resovia, która wyraźnie złapała wiatr w żagle. Goście są w tabeli na 6 miejscu, ale mają tyle samo punktów co Mostostal. Polska Energia we własnej hali ma bilans 1-5 resovia natomiast na wyjazdazdach gra także 1-5. Jednak w tym meczu wszystko wskazuje na to, że zespół z Podkarpacia swój bilans poprawi. Dodam jeszcze że ostatnie 2 mecze między tymi zespołami w Sosnowcu zakończyły się dwoma zwycięstwami Resovii za 3 pkt. (3-1, 3-0).
Mój typ to 2.

nuno100 0

nuno100

Użytkownik
Joker Piła 0 - 3 AZS Częstochowa
25:18, 25:20, 26:24
Mikel zmieniłem twój wynik bo te punkty wyglądały jak przypisane dla gospodarzy. Wiadomo że większość ludu by zakapowała ale tak na wszelki wypadek żeby nikt pretensji nie zgłaszał :wink:

nuno100 0

nuno100

Użytkownik
KP Polska Energia Sosnowiec - Resovia Rzeszów 2 (1,35) ✅

Nie ulega wątpliwości, że gospodarze to obecnie najsłabiej grający zespół w PLS. Po ostatniej kolejce został wyprzedzony nawet przez Gwardię Wrocław. Sosnowiczanie jak narazie wygrali tylko raz. W sobotę do Sosnowca przyjeżdża rzeszowska resovia, która wyraźnie złapała wiatr w żagle. Goście są w tabeli na 6 miejscu, ale mają tyle samo punktów co Mostostal. Polska Energia we własnej hali ma bilans 1-5 resovia natomiast na wyjazdazdach gra także 1-5. Jednak w tym meczu wszystko wskazuje na to, że zespół z Podkarpacia swój bilans poprawi. Dodam jeszcze że ostatnie 2 mecze między tymi zespołami w Sosnowcu zakończyły się dwoma zwycięstwami Resovii za 3 pkt. (3-1, 3-0).
Mój typ to 2.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom