ja mam to samo, robie reinstal, ostatnio tez tak mialem :;/:Wszystkim działa normalnie? Cały czas wiesza mi się aplikacja i nawet zalogować się nie mogę.
Czyli osoba ,która zajęła niższe miejsce może dostać więcej punktów do tabeli bo nie rozumiem?Wszystko z tabelą jest w porządku. Już wcześniej pisałem, że osoba która się nie zapisała do Ligi a zajęła miejsce punktowane w turnieju, to punkty te przechodzą na kolejną osobę.
Jeśli założyłeś konto z odpowiedniego, forumowego linku, wpłaciłeś depozyt 30$, to jeśli wygrałeś jakikolwiek turniej naszej ligi - przysługuje Ci nagroda dodatkowa, 50 zł na Skrill.a co trzeba zrobić aby otrzymać 50 za wygraną na konto skrill?
Pierwsze 20 osób otrzymuje punkty. Jeśli zwycięzca był ktoś, kto się nie zapisał do ligi, automatycznie gracz z 2 miejsca otrzymuje max punktów (jakby wygrał) a osoba z 21 miejsca również łapie się na punkty.Czyli osoba ,która zajęła niższe miejsce może dostać więcej punktów do tabeli bo nie rozumiem?
dzieki za odpowiedz,Ta opcja jest tylko dla nowych klientów WilliamHill, które założyły konta przez udział w lidze pokerowej. Taka osoba w przypadku wygrania turnieju otrzymuje 50PLN na Skrill.
Podaj mi na PW swój login oraz date rejestracji wraz z kwotą depozytu.dzieki za odpowiedz, wydaje mi się że tak zrobiłem, zakładałem link przez waszą stronę, wpłaciłem depozyt i wygrałem jedne z turniejów chodziło mi czy automatycznie to wpływa, czy trzeba gdzieś napisać, albo zgłosić w jakimś suporcie
a co w przypadku gdy się nie uzbiera 10 graczy i turniej się nie odbywa? kolejka przechodzi na następny tydzień, czy przepada i zamiast 10 rozgrywamy jedynie 9?tylko 7 ????
Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, poniżej przedstawiam Wam screen z 2 turnieju.@Nikifor
Nie rozumiesz. Chodzi o to, że osoba która zajęła niższe miejsca dostała więcej punktów od osoby sklasyfikowanej wyżej w II turnieju.
Machu napisał, że kojarzy, że był na lepszym miejscu od OranjePL, ja napisałem, że również wydaje mi się, że moje miejsce było wyższe od niego a mamy mniej punktów.
Jeśli X zajmie wyższe miejsce od Y to X musi mieć więcej punktów za dany turniej skoro obaj są zapisani.
Teraz wszystko jasne? ????