>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Narodów mężczyzn 2025

J 1,8K

jakxx88

Użytkownik
Oglądał ktoś dzisiaj Japończyków? Bo patrząc na naszą dzisiejszą grę, to chyba kierowałbym się w ich kierunku, nawet mimo braku Rana i Ishikawy. Oglądam właśnie Turcję i póki co grają świetną siatkówkę, mocno w ataku i bardzo dobrze składnie w obronie
Też mi się wydaje że kursy na Japonię przesadzone, wiadomo w obronie grają mega nie będzie tak łatwo wpadać a nasi też dziś mieli przestoje. Ktoś pisał dziś tu na forum o Turcji, ja nie wiedziałem co się można po Serbach spodziewać..

Otrzymane punkty reputacji: +152
K 37

k517

Użytkownik
Oglądał ktoś dzisiaj Japończyków? Bo patrząc na naszą dzisiejszą grę, to chyba kierowałbym się w ich kierunku, nawet mimo braku Rana i Ishikawy. Oglądam właśnie Turcję i póki co grają świetną siatkówkę, mocno w ataku i bardzo dobrze składnie w obronie
Chińczycy bardzo dużo błędów własnych i to takich na poziomie kadeta. Heynen przegrał im trzeciego seta robiąc zmiany.
W Japonii nieźle na ataku Miyuaura. Myślę że w meczu z Polakami może być długi mecz. Zależy też kto wyjdzie u nas w składzie.

zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Ja nie oglądałem Japończyków. Fakt zwycięstwo 3:0 ale nie zapominajmy, że grali Oni z beznadziejnymi Chinami... Pewnie, że można spróbować coś w stronę Japonii skoro Holandia zagrała dość wyrównane spotkanie z Nami. Czy Japonia z Nami wygra?

Polska vs Japonia 3:1

Japonia +9,5
1,65
Japonia +5,5 2,15
powyżej 182,5 1,71

Myślę, że można to śmiało pobrać. Z godziny na godzinę polecą te kursy w stronę Japonii. Kursy wystawione dość wysoko bo ponad 3 na pewno można iść w stronę Japonii.
Dobrze dziś zagrał Sasak i Szalpuk ale 2-ójka nie wystarczy na solidną Japonię. Musi ktoś dorzucić swoje. Dziś słabo Szymura, Jakubiszak - ale on wysokiego poziomiu raczej nie będzie miał.
Jest to oczywiście początek zmagań i myślę, że śmiało można ryzykować te wyższe kursy, które są realne.

Japonia 3,1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2049
S 39,8K

sobolekk

Użytkownik
W meczu Wlochy vs Bulgaria szedlbym analogicznie jak w meczu Polski. Ruchy kursow zdecydowanie przesadzone.
Linie byly wyrownane przy punktach 145 a teraz sa przy 175, co ma szanse powodzenia jakas tam nawet przy 4 setach.
Roznica klas jednak spora, probuje under

K 13,1K

kretmmz

Użytkownik
Osobiście mam pograne 3:0 dla Włochów. Myślę, że o ile Bułgaria nieźle prezentowała się na tle naszych rezerwowych to jednak Włochy jadą w silnym, ale oczywiście nie najsilniejszym składzie. Bottolo i Porro + Laurencano powinni utrzymać przyjęcie i obronę, a Gianelli powinien tę gre spokojnie poprowadzić. Ferdinando nie będzie zadowolony z jakiegokolwiek seta straty, ale zgadzam się, że under w okolicach 175 to jeszcze większe szanse i warte zagrania.
Tak, nawet nie myślałem o typie czystej Japonii, tylko właśnie o jakimś handicapie 9,5, który wygląda bardzo zachęcająco. Tak naprawdę ten +9,5 Japonia, wygląda znakomicie

versa 967,5K

versa

Typer
Spośród trzech buków na jakich zdarza mi się zagrać sporadycznie (Betclic, Fortuna, Superbet) to właśnie Betclic dysponuje najlepszym kursem na Japonię w tym spotkaniu, więc proponuję korzystać z ich usług pod ten mecz w chwili obecnej.
Liga Narodów w siatkówce, co wiemy aktualnie? Polska w pierwszym meczu pokonała Holandię 3:1, natomiast reprezentacja Japonii pokonała Chiny 3:0, a więc Japonia miała o wiele łatwiejszego przeciwnika na start i wywiązała się z tego obowiązku wzorowo. Reprezentacja Polski nie ważne, którym składem by nie grała w bezpośrednim starciu po prostu musiała być faworytem bukmacherów ze względu przede wszystkim na osiągnięcia, topowe wyniki na każdej z imprez przez wiele ostatnich lat. W bezpośrednich starciach prócz meczów towarzyskich również górą byli białoczerwoni ale patrząc na to jak eksperymentalnym składem na Holandię wyszliśmy, co zapewne powtórzy się również na mecz jutrzejszy z Japonią uważam, że bardzo waleczni i zadziorni przeciwnicy naszych dają radę w tym meczu. Japonia to nie jest już byle ogórkowa drużyna co może potwierdzić chociażby rezultat jaki osiągnęli w ubiegłorocznej edycji Ligi Narodów gdzie zaszli aż do finału pokonując po drodze chociażby Słowenię 3:0 w półfinale, USA 3:0, Francję 3:2 czy gładko 3:0 Holandię. Uważam kurs za bardzo przyzwoity do pogrania,

T 25,6K

tadzin

Użytkownik
Tylko że ten Ewert w Weronie wchodził głównie na zmiany i jego zdobycze pkt i staty są po prostu słabe.
Co do zawodników Barkomu to akurat Kovalov i Tuchij są i byli od trzech sezonów wiodącymi postaciami tego zespołu, a grają w jednej z dwóch najlepszych lig na świecie. Vasyl ten sezon ciut słabszy, ale w poprzednim był w absolutnym top atakujących PLS. Na Silesia Cup było jednak widać że jest w bdb dyspozycji.
Todua, cóż grał w zespole w jakim grał i pewnych rzeczy się wtedy nie przeskoczy. Z pewnością potencjał ma większy niż wyniki osiągane przez Będzin. Sądzę, że na środkowych USA jego umiejętności spokojnie wystarczą.
Nie twierdzę, że Ukraina to łatwo wygra i spodziewam się wyrównanego meczu, ale faworyzowanie jankesów w tej parze nie ma żadnego uzasadnienia.
Ja tu widzę 55%-45% na korzyść Ukrainy.
Jak będzie dowiemy się w okolicach 21:00😉
usa wychodzi jakimis 3 amebami z ligi akademickiej tak wiec no sami sie pozamiatali

Otrzymane punkty reputacji: +173
pinio1111 326K

pinio1111

Użytkownik
Dziś już pisałem wyżej co miałem pograne,ale na jutro fajnie wyglądają mecze do dubla
Japonia +1.5 seta
Serbia - 1.5 seta
Serbii -1,5 to bym w życiu nie ruszał. Chińczycy gdyby nie robili dziś, w decydujących momentach setów, głupich błędów to spokojnie dwa mogli wygrać. W ataku wyglądali całkiem fajnie, no i ich mecz z Japkami dużo lepiej się oglądało, niż Serbii z Turkami.
Ja jeśli ruszę ten mecz to zagram handi w stronę Chin.

J 1,8K

jakxx88

Użytkownik
Serbii -1,5 to bym w życiu nie ruszał. Chińczycy gdyby nie robili dziś, w decydujących momentach setów, głupich błędów to spokojnie dwa mogli wygrać. W ataku wyglądali całkiem fajnie, no i ich mecz z Japkami dużo lepiej się oglądało, niż Serbii z Turkami.
Ja jeśli ruszę ten mecz to zagram handi w stronę Chin.
No Serbia pierwszy set dramat z Turkami ale potem już coś ruszyło. Czwarty set był taki trochę dziwny mogło iść w dwie strony, wydaje mi się że Turcja mocniejsza od Chin. No zobaczymy jutro.

K 37

k517

Użytkownik
Ja też bym poszedł w stronę Serbii. Mocarstwem nie są, ale po tym co zobaczyłem w grze Chińczyków to skłaniam się ku Serbii. Szkolne błędy u Chińczyków. Widać, że Heynen uczy ich siatkówki na nowo. Na czasach mówi podstawowe rzeczy. W ogóle ten czas z użyciem tłumacza, który na bieżąco tłumaczy słowa Heynena jakoś mi nie podchodzi.

K 13,1K

kretmmz

Użytkownik
Panowie, jak dla mnie Turcja po 2.00 to przegięcie. Mimo porażki to było tam sporo dobrej gry i wg mnie śmiało powinni wygrać z Holendrami.

zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Holandia vs Turcja 3:1

Ja rozumiem, że Turcja dziś przegrała z Serbią 1:3 ale dawać kurs ponad 2 w meczu z rezerwami Holandii? Okey, dziś zagrali w miarę poprawny mecz z Polską przegrywając 1:3 ale tam równie dobrze Polska mogła ten mecz wygrać 3:0 gdyby nie zepsuta końcówka 2 seta.
W normalnych składach zgadzam się, że Holandia mogła by być faworytem ale w tej sytuacji? Śmiało można pobierać. W Turcji brakuje Lagumdziji i to jest duża strata ale po za nim, podstawa.

Turcja 2,04

Ostatnia edycja:
T 25,6K

tadzin

Użytkownik
Panowie, jak dla mnie Turcja po 2.00 to przegięcie. Mimo porażki to było tam sporo dobrej gry i wg mnie śmiało powinni wygrać z Holendrami.
ta ten kurs to bzdury z kosmosu, turki przed vnl grali 2x spary w holandii przeciwko holendrom oba wygrane 3-1 w obu na kebabow bylo 1.4 kursu. tak wiec to nie jest zadna zaawansowana matetyka zeby skumac ze to co teraz dali za kursy to jest jakies "xd". 365 to da z 1.36 albo cos kolo tego, na serbow z chincami to tez sa na razie bzdury na serbow z 1,14 1,16 bedzie (ja bym tyle dal). wszystko przy zalzoeniach ze graja "normalne sklady" a nie cudowanie.

vertigo 12,8K

vertigo

Użytkownik
Wystarczy powiedzieć, że w dwóch sparingach przed VNL w identycznych składach w Holandii było 3-1 na korzyść Turcji. W obu. Kursy do czasu meczu spadały do 1.4/1.5 i to byłby dużo bardziej sprawiedliwy kurs.

E: kolega wyżej mnie uprzedzil, wiec moj post do wykasowania.

madman 14,6K

madman

Użytkownik
Brazylia 🇧🇷 - 🇮🇷 Iran
Brazylia (AH -1,5 seta) @ 1.48, Betfan

W pierwszym meczu tegorocznej Ligi Narodów Brazylia podejmie przed własną publicznością Iran. Ekipy te spotkały się także rok temu w fazie grupowej Ligi Narodów i tam górą byli także Brazylijczycy, którzy wygrali 3:1. Generalnie temu Iranowi granie z Brazylią jest po drodze, ostatni raz wygrali z nimi ponad 10 lat temu, a po drodze było kilka okazji czy to w Lidze Narodów, czy podczas Mistrzostw Świata.
Wyniki z ostatnich lat świadczą raczej o tym, że Iran to trochę cień ekipy sprzed jeszcze kilku lat. Na ten turniej mocno odświeżony skład w porównaniu z tym, który grał rok temu - w tym także z nowym trenerem. U Brazylijczyków przyjdzie trzon, który brał udział w ubiegłorocznych Igrzyskach Olimpijskich. Biorąc to wszystko pod uwagę i historię spotkań między nimi - oraz fakt, że Brazylia gra przed własną publicznością, a to także pewien boost - stawiam raczej na gładkie zwycięstwo gospodarzy.
Ktoś się orientuje jaką przewagę głównie ma Brazylia nad Iranem?

jakim składem będą grać goście?

AndrzejKoziol 29,8K

AndrzejKoziol

Użytkownik
Szczerze nie rozumiem wzrostów na Francję. Fakt, grają młodym, nowym składem i dochodzi tu lekki element braku ogrania na najwyższym poziomie ale mówimy tu o strasznie utalentowanych chłopakach którzy pewnie za trzy-cztery sezony będą topowymi zawodnikami na swoich pozycjach. Po drugiej stronie mamy przeciętnych do bólu zawodników reprezentacji Argentyny. Środek to chyba jedyna pozycja gdzie możemy uznać Argentynę za lepszą drużynę. Szkielet Clevenot-Faure-TO-Gueye-Diez kulturą gry przewyższa argentyńczyków i jeden stracony set francji to w mojej opinii maksimum w dniu dzisiejszym. Sanchez na rozegraniu ze swoimi 172 centymetrami też nie pasuję do poważnego grania, trzy ustawienia drużyna gra bez blokującego.

Francja -1,5 seta 2,00 ❌

Brazylia spora przebudowa, idzie nowe (niekoniecznie lepsze) a drużyny trenera Piazzy zawsze zapewniały solidny poziom. W sparingach z Włochami persowie nie ustępowali i liczę, że dzisiaj ugrają podobny rezultat a może nawet pokuszą się o coś więcej? :)

Iran +12,5 1,77 betclic bez podatku❌

Ostatnia edycja:
pinio1111 326K

pinio1111

Użytkownik
Chiny - Serbia
1set Chiny +4,5pkt 1,67

Jakoś nie widzę tu pogromu jak sugerują kursy, a wręcz przeciwnie, spodziewam się bardzo wyrównanego meczu i nie zdziwi mnie nawet wygrana Chin.
Sądzę że Chińczycy będą mocno zmotywowani przez Vitala i wejdą dobrze w ten mecz.

Dla tych którzy wolą grube kursy:

Chiny +1,5 seta 2,70 i Boomm!!! Easy money!!!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1850
A 38,4K

Antongno

Użytkownik
Chiny - Serbia
1set Chiny +4,5pkt 1,67

Jakoś nie widzę tu pogromu jak sugerują kursy, a wręcz przeciwnie, spodziewam się bardzo wyrównanego meczu i nie zdziwi mnie nawet wygrana Chin.
Sądzę że Chińczycy będą mocno zmotywowani przez Vitala i wejdą dobrze w ten mecz.

Dla tych którzy wolą grube kursy:

Chiny +1,5 seta 2,70
Oglądałem mecz Chin i Serbii również. No szczerze mówiąc nie wiem na czym opierasz swój optymizm. Serbowie poza pierwszym setem gdzie byli totalnie zagubieni to nie grali tak źle. Dodatkowo Chiny przegrały z rezerwami Japonii, a Turkowie prawie cały podstawowy skład. Ja tu bym się zastanawiał grać jednak w kierunku Serbii.

pinio1111 326K

pinio1111

Użytkownik
Oglądałem mecz Chin i Serbii również. No szczerze mówiąc nie wiem na czym opierasz swój optymizm. Serbowie poza pierwszym setem gdzie byli totalnie zagubieni to nie grali tak źle. Dodatkowo Chiny przegrały z rezerwami Japonii, a Turkowie prawie cały podstawowy skład. Ja tu bym się zastanawiał grać jednak w kierunku Serbii.
Oczywiście masz prawo mieć swoją opinię.
Wczoraj Turcy oprócz pierwszego seta zagrali bardzo słabo. Totalnie nie wykorzystywali środka, przez co ułatwili decyzje na bloku Serbom. Przyjęcie Serbów było beznadziejne. W drugim secie mieli bodajże 17% pozytywnego, a wygrali seta. Turcy im wbili 9 asów!!! Moim zdaniem nie tyle mecz wygrali Serbowie, co przegrali Turcy, gdzie grał Mandiraci i długo, długo nikt więcej...
Wolę pójść pod prąd i zagrać w stronę Chin, bo kursy na przeciętną Serbię są baaaardzo zaniżone.

Otrzymane punkty reputacji: +87
Do góry Bottom