>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Narodów mężczyzn 2025

pinio1111 346K

pinio1111

Użytkownik
Bułgaria - Słowenia
Bułgaria 2,10 superprzewaga
Superbet

Jeszcze raz w stronę Bułgarii bo buk nadal daje fajne kursy na nich.
Nie będę się powtarzał z analizą składu gospodarzy, bo już tu sporo o nich pisałem.
Mecz z Japonią tylko potwierdził moje zdanie co do siły tej reprezentacji. To Bułgarzy narzuci Japonii swój styl gry i nie pozwolili przeciwnikowi wykorzystać ich atutów. Grozdanov dodał na środku dużo jakości, zarówno w bloku, jak i ataku. Do tego widać, że gra przy własnej publiczności, niesie tą reprezentację i dodaje im dużo pewności siebie.
Słowenia niby wysoko w tabeli, ale jeśli dziś gospodarze wygrają za 3pkt to przeskoczą swojego rywala.
Słoweńcy do tej pory mieli tylko jednego mocnego rywala w postaci Brazylii i przegrali wyraźnie 3:0, podejmując walkę tylko w drugim secie. Można by powiedzieć że wygrali przecież z Kubą, ale wiadomo jak nieobliczalna jest Kuba, która w pierwszym tygodniu wyglądała dużo słabiej niż w obecnym. Poza tym męczyli się z Iranem(3:2) i USA(3:1)gdzie USA grało jeszcze bez obecnych wzmocnień.
W tym tyg gładko pokonali Turcję, ale to co gra Turcja to wielkie nieporozumienie.
Grają bez Urnauta i Sterna, którzy gwarantowali dobre przyjęcie, a sądzę że dziś będzie bardzo duża presja na zagrywce ze strony Bułgarów.
Ten mecz będzie bardzo ważny w kontekście awansu do play-off, bo przypominam że tylko 7 a nie 8 zespołów dostanie się do turnieju finałowego, gdyż Chiny jako gospodarz mają zagwarantowane miejsce.
Myślę, że we własnej hali Bułgarzy poradzą sobie z błędnie(wg mnie) faworyzowaną Słowenią i zgarną 3pkt.
Gram to oczywiście w Superbet, gdzie przy stanie 2:0 zakład jest już rozliczany na +, a to ogromny handicap.
Próbuję też zagrać na dokładny wynik 3-1 dla gospodarzy, z kursem 5,10

Otrzymane punkty reputacji: +51
Do góry Bottom