>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów mężczyzn 2025

pinio1111 362,3K

pinio1111

Użytkownik
T. Stern under 14,5pkt. 1,85 superbet

Jakoś nie chce mi się wierzyć w wybitny mecz Sterna. To nie ten sam Toncek co w ubiegłym czy dwa sezony temu. Zarówno sezon ligowy, jak i reprezentacyjny to jest jego przeciętna gra. Dodatkowo młody Mujanovic wydaje się być w lepszej dyspozycji i często zmienia starszego kolegę. Oczywiście to zawodnik, który może odpalić i zdobyć ponad 20pkt, ale czy dziś?
Ten nowy słoweński projekt i tak sporo ugrał w tej edycji LN, ale sądzę że dziś jednak max na co będzie ich stać to jeden set.

Ostatnia edycja:
L 7,6K

luis11

Użytkownik
Włochy -1.5 seta @1.70
Brazylia Polska over 185.5pkt 1.80
Ako 3.06

Słowenia bardzo mocno zaskoczyła z Francją, ale nie wierzę, że to powtórzą, nie tym składem, Włosi podchodzą poważnie do gry w przeciwieństwie do Francji i naprawdę ciężko mi sobie wyobrazić, że Słowenia w takim składzie personalnym ugrywa więcej niż seta z Włochami.
Drugi mecz i moim zdaniem najlepiej pójść "po najniższej linii oporu", dwie bardzo wyrównane drużyny i mecze praktycznie zawsze są mega zacięte, osobiście widzę tutaj 5 setów, ale nawet przy 4 ten typ powinien wejść, bo wszystkie sety powinny się rozgrywać w końcówkach.

J 3K

jakxx88

Użytkownik
Włochy -1.5 seta @1.70
Brazylia Polska over 185.5pkt 1.80
Ako 3.06

Słowenia bardzo mocno zaskoczyła z Francją, ale nie wierzę, że to powtórzą, nie tym składem, Włosi podchodzą poważnie do gry w przeciwieństwie do Francji i naprawdę ciężko mi sobie wyobrazić, że Słowenia w takim składzie personalnym ugrywa więcej niż seta z Włochami.
Drugi mecz i moim zdaniem najlepiej pójść "po najniższej linii oporu", dwie bardzo wyrównane drużyny i mecze praktycznie zawsze są mega zacięte, osobiście widzę tutaj 5 setów, ale nawet przy 4 ten typ powinien wejść, bo wszystkie sety powinny się rozgrywać w końcówkach.
Gdzie masz 1.70 na handicap setowy na Włochy?
Co do samych typów to też mam pograne Włochy -1.5 seta i Brazylia Polska over 3.5 seta .

pinio1111 362,3K

pinio1111

Użytkownik
Liczba asów:
Kochanowski over 0,5 2,00 STS 2asy, easy money💵

Fajny kurs na minimum asa Kuby.
Jest on pierwszą opcją na środku naszej repy i nie sądzę by mógł wylądować na ławce. Spodziewam się 4 setów w tym spotkaniu, więc trochę możliwości na zapunktowanie serwisem będzie.
Kochanowski jest bardzo groźny z pola zagrywki. W trzech z pieciu meczów tegorocznej LN zdobywał punkty zagrywką, min w trzysetowym spotkaniu z Japonią.
W ostatnim sezonie PLS w 35 meczach zdobył 42pkt zagrywką, czyli średnio 1,20 asa na mecz.
Ja bym tu wystawił max 1,70 a dostajemy 2,00.

Z innych propozycji:
Alan Souza under 19,5pkt 1,85

Polska win 1,80

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1393
lazan 692

lazan

Użytkownik
🇧🇷 vs 🇸🇮 typ 2 kurs 3.30

Brazylia już powinna odpaść z Chinami w ćwierćfinale ale zabrakło 🇨🇳 doświadczenia. 🇵🇱 Ograła Brazylię dość pewnie z bardzo słabo grającym Leonem. Moim zdaniem jakby od początku był Semeniuk to byłoby łatwiej ale 3:0 to 3:0 i nie ma co narzekać. W Brazylii jakby coś się wypaliło od kilku meczy, po drugiej stronie Słowenia z bardzo dobrą młodzieżą i kilkoma weteranami. Mogli dzisiaj spokojnie wyrzucić Włochów bo grali naprawdę jak równy z równym do połowy 4tego seta. Polecam nawet handi 1.5 + lub do ako 2.5+ seta na Słowenię.

🇮🇹🆚🇵🇱

Sądzę że mecz w ktorym warto zagrać 3.5+ set@, a potem delektować się tym finałem. Uważam że jeśli wyjdzie Semeniuk w pierwszej 6 za Leona to możemy spokojnie ograć Włochów. W tym meczu nie możemy sobie pozwolić na 4 ataki w aut z rzędu jak to miało dzisiaj miejsce. Nawet jeśli nie wyjdzie Fornal to Bednorz w jego miejsce i można spokojnie tych Włochów ograć.

tarki_16 449,1K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Brazylia - Słowenia 2 @3.25 Superbet ( Superprzewaga)

Dla mnie kursy nieporozumienie. Widziałem mecz Brazylii z Chinami jak i dzisiejszy z Nami - kupa mułu i straszny piach. Wygrali grupę , ale wiele drużyn rotowało składami , a oni grali praktycznie najlepszymi zawodnikami i chyba zmęczenie w play offach dało o sobie znać , bo grają poniżej oczekiwań. Słowenia za to cudem awansowała do ćwiartki wygrywając ostatni mecz u siebie z Serbią w tiebreaku. Nie spodziewałam się , że kluczowe spotkania zagrają na takim poziomie , bo już pokonanie Francji było sporą niespodzianką i dziś powalczyli z Włochami w ostateczności ugrywając tylko seta. Ale jeśli utrzymają poziom z tych dwóch spotkań , a Brazylia nie poprawi swojej gry , to Słowenia z dużą szansą na zajęcie 3 miejsca - po takim kursie żal nie spróbować, zwłaszcza , że w LN zawsze byli groźni.

L 7,6K

luis11

Użytkownik
Brazylia - Słowenia 2 @3.25 Superbet ( Superprzewaga)

Dla mnie kursy nieporozumienie. Widziałem mecz Brazylii z Chinami jak i dzisiejszy z Nami - kupa mułu i straszny piach. Wygrali grupę , ale wiele drużyn rotowało składami , a oni grali praktycznie najlepszymi zawodnikami i chyba zmęczenie w play offach dało o sobie znać , bo grają poniżej oczekiwań. Słowenia za to cudem awansowała do ćwiartki wygrywając ostatni mecz u siebie z Serbią w tiebreaku. Nie spodziewałam się , że kluczowe spotkania zagrają na takim poziomie , bo już pokonanie Francji było sporą niespodzianką i dziś powalczyli z Włochami w ostateczności ugrywając tylko seta. Ale jeśli utrzymają poziom z tych dwóch spotkań , a Brazylia nie poprawi swojej gry , to Słowenia z dużą szansą na zajęcie 3 miejsca - po takim kursie żal nie spróbować, zwłaszcza , że w LN zawsze byli groźni.
Moim zdaniem zdecydowanie przeceniacie Słowenię, a Brazylii też będzie zależeć na trzecim miejscu, taka ich mentalność. Jakby Słowenia grała o brąz z Francją, to jak najbardziej po kursie >3, bo oni by pewnie już nie mieli zbyt dużej motywacji, ale nie z Brazylią. Polacy zagrali dzisiaj bardzo dobrą zagrywką i dobrze funkcjonował blok, oczywiście Brazylia też popełniała proste błędy, ale to były główne przyczyny ich porażki, czy Słowenia jest w stanie tak ich odrzucić od siatki i trzymać blokiem? Moim zdaniem absolutnie nie i to Brazylia jest zdecydowanym faworytem.

Do góry Bottom