>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów kobiet 2025

K 19,1K

kretmmz

Użytkownik
Wlochy - Polska
Typ: Polska ugra seta(handicap setowych +2.5)
@1.60

Wszystkie argumenty po stronie Włoszek, ale to tylko sport w dodatku kobiety , więc żal nie pobrać seta w stronę underdoga.
Skoro Amerykanki w rezerwowym składzie były w stanie grac jak równy z Włoszkami , to tym bardziej Polki mogą nawiązać walkę z mocno faworyzowanymi rywalkami.
Na tym etapie nie ma już słabych drużyn:)
To już chyba lepiej zagrać powyżej 3.5 seta na superbet po 2.05

L 7,6K

luis11

Użytkownik
Brazylia @3.75 sts

Brazylijki w tej edycji wyglądają mega imponująco, jedyna przegrana z Włoszkami, tylko, że wtedy nie grała liderka Gabi. Z Niemkami, które dotychczas z każdym ugrywaly chociaż jednego seta, cały mecz pod kontrolą i pewne 3-0. Naprawdę wygląda to bardzo dobrze. Japonki grają bardzo dobrze defensywnie, szybko, czyli tak jak zawsze, ale one bazują na błędach przeciwników, w meczu ćwierćfinałowym to bardziej Turczynki przegrały ten mecz niż Japonki go wygrały. W ostatnim turnieju grały ze sobą w Japonii i Brazylijki wygrały bardzo pewnie 3-0 aż 20 punktami, czy dzisiaj będzie to aż tak pewne zwycięstwo? Zapewne nie, ale uważam, że brazylijki zameldują się w finale.
W finale natomiast najprawdopodobniej mecz z Włoszkami, które po fenomenalnym zeszłym roku mam wrażenie, że troszkę spuściły z tonu, dalej wygrywają, ale to nie jest już aż taka dominacja, mają serię 27 zwycięstw z rzędu w oficjalnych meczach, jestem zdania, że tam motywacja nie jest już aż taka i w końcu porażka przyjdzie. Dlatego upatruje tutaj szansy dla Brazylijek, które grają silnie fizycznie i do tego szybko, kombinacyjnie i przede wszystkim widać, że one "chcą", że traktują tą ligę narodów na 100%, Włoszki natomiast nie jestem pewien, dla nich najważniejsze na pewno są mistrzostwa świata, ligę narodów wygrały w tamtym roku, Igrzyska wygrane, teraz pora na MŚ i tam forma ma być najwyższa, tutaj po tym co widziałem w meczu z USA uważam, że ta forma nie jest najwyższa i upatruje szans Brazylijek, które wyglądają, że są w swojej szczytowej formie. Kurs moim zdaniem zawyżony, z Japonkami obecnie jest 1.22, czyli z Włoszkami będzie ponad 3? Z Gabi w formie moim zdaniem nie powinien ten kurs być aż tak wysoki, dlatego próbuje Brazylijki win w całym turnieju.

M 32,3K

Mietek006

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Dubelek: Japonki 1,81 + Włochy 1,34 = 2,425
Co myślicie o tych betach?
Mam wrażenie że Polki z każdym meczem coraz słabej wyglądają i już w ćwierćfinale mogły odpaść z Chinami. Włoszki grają świetnie i zagrają z Brazylią, która jest po 5 setach. Z każdym setem powinny gasnąć.

G 10K

gumazi

Użytkownik
Gracie kogoś na pkt z meczu Polek może kornleuk jednak kurcze 4 sety muszą być . japonki 5 setowe boje my 3 sety szybka robota:p

S 7,3K

sudo

Użytkownik
Dubelek: Japonki 1,81 + Włochy 1,34 = 2,425
Co myślicie o tych betach?
Mam wrażenie że Polki z każdym meczem coraz słabej wyglądają i już w ćwierćfinale mogły odpaść z Chinami. Włoszki grają świetnie i zagrają z Brazylią, która jest po 5 setach. Z każdym setem powinny gasnąć.
Dzisiaj sugeruję nic nie graj,na Włoszki za niski kurs,co do Polek powinny przegrac ale są gospodyniami,mało znaczący turniej a na pewno mało znaczy w nim 3 miejsce bo ewentualnie pamieta sie zwyciezcow LN takze wiesz jak dziala rynek bukmacherski,troche loteria dzisiaj takze zaoszczedz kaske na granie w sierpniu Mistrzostw Swiata😀

L 7,6K

luis11

Użytkownik
Dzisiaj sugeruję nic nie graj,na Włoszki za niski kurs,co do Polek powinny przegrac ale są gospodyniami,mało znaczący turniej a na pewno mało znaczy w nim 3 miejsce bo ewentualnie pamieta sie zwyciezcow LN takze wiesz jak dziala rynek bukmacherski,troche loteria dzisiaj takze zaoszczedz kaske na granie w sierpniu Mistrzostw Swiata😀
Zgadzam się, Polki powinny przegrać, ale już kursy bukmacherów pokazują, że może być różnie, a poza tym chyba drugiego tak katastrofalnego meczu jak z Włoszkami chyba Polki już nie zagrają. Drugi mecz to kurs zaniżony na Włoszki chyba tylko z tego względu, że zdemolowały Polki, ale niech każdy sobie odpowie na pytanie, czy Włoszki zagrały tak genialnie, czy Polki tak fatalnie, moim zdaniem zdecydowanie to drugie i czekam na dzisiejszy finał, bo tak jak pisałem wczoraj jestem zdania, że Brazylia może przerwać serie Włoszek, zresztą na ostatnie 5 meczy wygrały Brazylijki aż 4 razy, właśnie po kursach rzędu 3, więc czemu nie dziś ponownie to zrobić 😉

M 12,1K

makalele007

Użytkownik
Zgadzam się, Polki powinny przegrać, ale już kursy bukmacherów pokazują, że może być różnie, a poza tym chyba drugiego tak katastrofalnego meczu jak z Włoszkami chyba Polki już nie zagrają. Drugi mecz to kurs zaniżony na Włoszki chyba tylko z tego względu, że zdemolowały Polki, ale niech każdy sobie odpowie na pytanie, czy Włoszki zagrały tak genialnie, czy Polki tak fatalnie, moim zdaniem zdecydowanie to drugie i czekam na dzisiejszy finał, bo tak jak pisałem wczoraj jestem zdania, że Brazylia może przerwać serie Włoszek, zresztą na ostatnie 5 meczy wygrały Brazylijki aż 4 razy, właśnie po kursach rzędu 3, więc czemu nie dziś ponownie to zrobić 😉
kursy bukmacherów pokazuja ale kursy nie graja tylko zawodniczki. Dzisiaj to japonki pewniej wygraja jak te włoszki

L 7,6K

luis11

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Kursy bukmachera to tylko i wyłącznie określenie prawdopodobieństwa wystąpienia danego zdarzenia. W przypadku meczu Polska Japonia bukmacher szacuje te szansę 50/50 i akurat ja się z tym zgadzam, ten mecz to całkowita loteria, Japonki lepiej wyglądają, ale z drugiej strony jest tu aspekt motywacji, o którym pisał kolega wyżej, to Liga Narodów, a nie mistrzostwa świata, Japonki w tamtym roku grały w finale, oczywiście fajnie zająć trzecie miejsce, ale czy będą się o nie zabijać wiedząc, że za miesiąc mistrzostwa świata? Mogą mówić, że motywacja będzie 100% itd, ale czasami podświadomie motywacja może być mniejsza i tak już po prostu jest. Polki natomiast grają u siebie, dla nich trzecie miejsce to sukces i tu będzie olbrzymie parcie. Jak kolega powyżej twierdzi, że w kursie 1.83 na Japonki jest tak ogromne "value", że "pieniądze leżą na ziemii" to niech ładuje all in, bo ciężko będzie znaleźć drugą taką promocje 😉
Moim zdaniem w drugim meczu są zdecydowanie zawyżone kursy na Brazylijki, ale to już opisywałem wyżej.

vsky 104,8K

vsky

Użytkownik
Kursy bukmachera to tylko i wyłącznie określenie prawdopodobieństwa wystąpienia danego zdarzenia. W przypadku meczu Polska Japonia bukmacher szacuje te szansę 50/50 i akurat ja się z tym zgadzam, ten mecz to całkowita loteria, Japonki lepiej wyglądają, ale z drugiej strony jest tu aspekt motywacji, o którym pisał kolega wyżej, to Liga Narodów, a nie mistrzostwa świata, Japonki w tamtym roku grały w finale, oczywiście fajnie zająć trzecie miejsce, ale czy będą się o nie zabijać wiedząc, że za miesiąc mistrzostwa świata? Mogą mówić, że motywacja będzie 100% itd, ale czasami podświadomie motywacja może być mniejsza i tak już po prostu jest. Polki natomiast grają u siebie, dla nich trzecie miejsce to sukces i tu będzie olbrzymie parcie. Jak kolega powyżej twierdzi, że w kursie 1.83 na Japonki jest tak ogromne "value", że "pieniądze leżą na ziemii" to niech ładuje all in, bo ciężko będzie znaleźć drugą taką promocje 😉
Moim zdaniem w drugim meczu są zdecydowanie zawyżone kursy na Brazylijki, ale to już opisywałem wyżej.
Polki są po prostu słabe i to wystarczy. Japonki nie muszą zagrać wybitnie.

C 315,3K

czary-mary

Użytkownik
Walka o brąz Ligi Narodów. Medal to medal, więc woli walki na pewno nie zabraknie. W ciągu sezonu reprezentacyjnego to drugi co do ważności turniej po MŚ. Według mnie triumfują Polki po kursie @2.17✅. Gramy u siebie przeciwko rywalkom, które zarówno w ćwierćfinale jak i w półfinale zagrały mecze na pełnym 5 setowym dystansie. Japonki mają żelazną pierwszą szóstkę z powodu kilku absencji. Grają praktycznie brak rotacji, a siła przy ich mniejszych warunkach fizycznych jest im niezbędnie potrzebna .
Fazę grupową oba zespoły zakończyły z tym samym bilansem. W fazie Play off Polki po rwawym meczu pokonały w środę Chinki. Czwartek i piątek odpoczynek. W sobotę o 16 po godzinie z prysznicem porażka z Włoszkami. Także pełne sił i naładowane chęcią zrewanżowania się polskim kibicom.
Natomiast Japonki w czwartek pełen dystans z Turczynki, piątek odpoczynek, wczoraj z Brazylijkami porażka po tie-breaku zakończona przed 23.
W mojej opinii przy tak wyrównanych predyspozycjach to Polki na świeżości wezmą ten mecz. W składzie wiele zawodniczek światowej klasy jak Stysiak, Czyrniańska, Korneluk, Szczygłowska. Warunki fizyczne zdecydowanie po naszej stronie i to będzie dziś decydujące

✅✅✅ Polska 3:1
Gratulacje dla grających

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2585
Do góry Bottom