>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów kobiet 2025

K 12,5K

kretmmz

Użytkownik
Oglądałem Kanadę nie widziałem Holandii. Po 2 zdominowanych setach, potem było mnóstwo niedokładności, ale w 4 secie Bułgarki naprawdę solidnie grały. Dla mnie to dwie drużyny o podobnym potencjale i bardziej kierowałbym się w overach licząc na wyrównane spotkanie. Ale jak miałbym typować kto wygra, to jednak Kanada.

zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Już znieśli zakład. Babola zrobili niesamowitego. Niestety ale załadowane tylko 2k, sam jak to zobaczyłem to musiałem oczy przemyć bo nie wierzyłem.

zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Pożyjemy zobaczymy :)
Dali ponownie po 1,34 i tak można do dubla wsadzić, do trebla śmiało.

BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Polska vs Turcja, typ: Polska @2,55 - forbet.
Polska +6,5 pkt @1,82 - forbet

To samo co z Chinkami. Turcja w tym składzie NIE MOŻE BYĆ FAWORYTEM. To jest jakiś absurd. Mecz będzie bardzo, bardzo podobny (chociaż uważam aktualny skład Turcji za słabszy niż Chin) to znaczy Turcja mocny środek, dobra atakująca, średnie przyjęcie, średnia obrona.

Nie będę się powtarzać za bardzo, bo uważam przeciwnika za prawie identycznego. Polska zawsze bardzo poważnie gra w VNL, nie ważne czy mamy zapewniony awans do fazy finałowej czy nie. Jedyne odstępstwa to mecze z jakąś Koreą czy Bułgarią. Każdy mecz ze średnim+ przeciwnikiem to pełna koncentracja, szczególnie w początkowej fazie. Lavarini zresztą kładzie na to bardzo duży nacisk, żeby każdego przeciwnika traktować z respektem i dokładnie tak samo ustala skład. Wyjdziemy tym co najmocniejsze i będę zdziwiony jeśli przegramy. Prawidłowy kurs to 1,50 max.

Ostatnia edycja:
BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Japonia -2,5 @2,45 - forbet

Za drobne, przy pełnym składzie Japonii bralbym maksymalnie. To co Japonia traci to głównie doświadczenie w ataku. W obronie nadal Japonia jest doskonała, w bloku nadal słaba. Spodziewam się przewagi Serbii na siatce, ale myślę że nie będą w stanie kończyć zbyt wielu ataków i będą miały problemy w przyjęciu. Raczej mało prawdopodobne, że Japonia zagra tak dobry mecz jak z Holandią lub Serbia tak słaby, ale nie jestem fanem tego składu Serbii, a grę defensywną Japonii kocham, dlatego zakład ZA DROBNE dla lepszego oglądania, ale z pewnymi przesłankami.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +953
Do góry Bottom