wojciech-wilk
Użytkownik
Dziś Portugalia-Chiny. Co myślicie o zagraniu Portugalczyk bo kursik 1.75 kusi. Grają u siebie?
W przypadku 3setow? Przeciez to linia wystawiona na 4sety, tylko w zaleznosci w jakies proporcji sety sie zakończą.cytat z dnia 14 czerwca 2019 09:17 przez kamasutra10Rosja - Polska under 179.5 @ 1.85 Fortuna
Myślę że przegramy to spotkanie w stosunku 3:0 lub 3:1 co bardziej prawdopodobne , w związku z tym nie przewiduję wysokiej liczby punktów w tym spotkaniu. Myślę że proponowana linia 179.5 w wypadku trzech setów może nie zostać przekroczona i tak zagram.
ta linia jest takze wystawiona na 3 sety jak i na 5 setow jelsi bedzie nawet 3:1 to duze prawdopodobienstwo ze wejdzie.cytat z dnia 14 czerwca 2019 09:37 przez ar0nek
W przypadku 3setow? Przeciez to linia wystawiona na 4sety, tylko w zaleznosci w jakies proporcji sety sie zakończą.
polecam czytac cale forum a nie tylko wybrane wpisycytat z dnia 14 czerwca 2019 09:52 przez frankforum10175 setów? Ho, ho. Spory z Ciebie optymista. Na podstawie czego tak sądzisz? Na podstawie meczu Ruskich z Serbią? Trochę mało.
Szkopuł w tym, że przeczytałem i nie widzę żadnego związku z tym co napisałeś. Ale nie będę się przegadywał jak dzieci w przedszkolu. Jeśli będziesz miał rację, to z miłą chęcią (bo wiadomo, że kibicuję Polakom) publicznie się pokajam i przeproszę .cytat z dnia 14 czerwca 2019 09:55 przez lazan
polecam czytac cale forum a nie tylko wybrane wpisy
Co do meczu Polska - Rosja to ja tez poszedlem w strone Polakow na czysto, a co bedzie to zobaczymy. Denerwuje mnie to ze prawie wszyscy sie na tej grupie zadowalaja tym co graja Ruscy, uwazacie ze sa tak apotega juz po 2 TYGODNIACH, prosze was ... moze i ten mecz wygraja ale robic z nich nie wiadomo kogo. Okay grali dobrze u siebie i nie stracili seta, ale grali z Wlochami ktorzy byli 2 skladem bez gwiazd, grali z amerykanami ktorzy wystawili zawodnikow ktorzy niektorzy graja na universytecie a w dodatku grali z Portugalia. Co mozna powiedziec o naszych orlach to ze nie wiadomo jaki sklad, ale Vital wiedzac ze gramy z ruskimi wystawi chlopakow ktorzy zazwyczaj nie pekaja, czyli mozna spodziewac sie Konara, Sliwke, Szalpuka,Klosa, Popiwczaka w 1 skladzie a jesli taki bedzie to prosze was bardzo daje szanse 50/50. Ruscy maja 1-szy sklad ale co jak im nie wyjdzie i zaczna sie zmiany, kto wejdzie? Skra juz w LM ruszyla ruskich i widac bylo co sie dzieje. To bedzie wyrownany mecz sadze ze 5-setowy a szansze daje 50/50. Sborna jest silna jak im idzie to ale jak ktos gra z nimi wyrownany mecz to wyglada to juz roznie. -> dzisiaj o 8:59cytat z dnia 14 czerwca 2019 10:02 przez frankforum1017
Szkopuł w tym, że przeczytałem i nie widzę żadnego związku z tym co napisałeś. Ale nie będę się przegadywał jak dzieci w przedszkolu. Jeśli będziesz miał rację, to z miłą chęcią (bo wiadomo, że kibicuję Polakom) publicznie się pokajam i przeproszę .