Moim zdaniem, jeżeli tylko Atletico przejdzie Barcę to już nic nie stanie im w drodze do wygrania LM. Styl Bayernu drużynie z Madrytu odpowiada i to bardzo, albo raczej na odwrót - to Bayern jest niedostosowany do stylu Atletico. Bardzo żałuję, że te drużyny nie spotkały się w 1/4. Nie wierzę, że Real jest w stanie zagrozić drużynie Diego Simeone (tak, wiem CdR), ale to są zupełnie inne rozgrywki, a Real pokazuje jak radzi sobie z zespołami z europejskiej czołówki.
Ciekaw jestem jakby wyglądał mecz Atletico z Chelsea. Kto by przejął inicjatywę i grałby atak pozycyjny?
Oczywiście LM to LM i wszystko może się zdarzyć, ale moim faworytem jest Atletico (jeżeli przejdą Barcę, a tego nie napisałem, z każdą inną drużyną mieliby większe szanse, losowanie było dla nich mocno pechowe) No i oczywiście atrakcyjny kurs w okolicach 20.00 też kusi.
Ciekaw jestem jakby wyglądał mecz Atletico z Chelsea. Kto by przejął inicjatywę i grałby atak pozycyjny?
Oczywiście LM to LM i wszystko może się zdarzyć, ale moim faworytem jest Atletico (jeżeli przejdą Barcę, a tego nie napisałem, z każdą inną drużyną mieliby większe szanse, losowanie było dla nich mocno pechowe) No i oczywiście atrakcyjny kurs w okolicach 20.00 też kusi.