>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Mistrzów w polskiej telewizji

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
????

Mądrze gada kolega, widać, że zna się na rzeczy... Miałem około 200 kanałów, zrobiłem sobie wyszukiwanie nowych ( chwile to trwało ) ale ku mojemu ździwieniu tych programów zrobiło się około 600 :-D plus ponad 100 radiowych :jezora:, więc mam nadzieje, że na następnej kolejce LM będe mógł se obejżęć jaki będe chciał mecz... a nie jaki mi zaproponuje TVP...

PS. Ale żeby nie było tak różowo to jest mały problem po wyszukaniu tych nowych programów wszystko się pomieszało i tak np. pod &quot;1&quot; mam 4fun tv a pod &quot;155&quot; mam TVP 1 ???? mi to osobiście nie przeszkadza, ale moim rodzicą już tak :jezora: hehe, więc mam pytanie do eksperta czy da się jakoś poustawiać na jakim kanale co ma być, czy poprostu musze wrócić do tych podstawowych programów ( nie chwaląc się wiem jak to zrobić :jezora: )

pozdro
Na głownej liście gdzie są zapisane kanały po wyszukaniu nie da sie poprzestawiać ich w kolejności jakiej chcesz :p ale za to możesz sobie utworzyć własna liste programów z kolejnościa jaką Ci się podoba ????

M 0

mate1212

Użytkownik
????

Mądrze gada kolega, widać, że zna się na rzeczy... Miałem około 200 kanałów, zrobiłem sobie wyszukiwanie nowych ( chwile to trwało ) ale ku mojemu ździwieniu tych programów zrobiło się około 600 :-D plus ponad 100 radiowych :jezora:, więc mam nadzieje, że na następnej kolejce LM będe mógł se obejżęć jaki będe chciał mecz... a nie jaki mi zaproponuje TVP...

PS. Ale żeby nie było tak różowo to jest mały problem po wyszukaniu tych nowych programów wszystko się pomieszało i tak np. pod &quot;1&quot; mam 4fun tv a pod &quot;155&quot; mam TVP 1 ???? mi to osobiście nie przeszkadza, ale moim rodzicą już tak :jezora: hehe, więc mam pytanie do eksperta czy da się jakoś poustawiać na jakim kanale co ma być, czy poprostu musze wrócić do tych podstawowych programów ( nie chwaląc się wiem jak to zrobić :jezora: )

pozdro

wchodzisz w glowne menu i dajesz na kasowanie wszystkich kanalow.
nastepnie wchodzisz w menu na takie cos instalacja kanalow cyfrowego polsatu i czekasz az sie zainstaluja.
po tych rzeczach wchodzisz w menu i dajesz na wyszukiwanie kanalow,po zakonczeniu wyszukiwania kanaly zapisuja sie jakos od 160 w gore,a lista POLSATU zostaje jak byla :]
ps.jakbys mial jakies problemy to pisz

peja 1

peja

Użytkownik
Jest niestety problem... więc tak, jak do cholery można usunąć te wszyskie początkowe programy :roll: ? i co to za różnica, że ja najpierw je skasuje, żeby znów je za chwile zainstaluje i potem dopiero zaczne przeszukiwać :roll: ? czekam na odp ????

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Ja trochę się wmieszam w temat z inną sprawą. Chodzi o wczorajszy mecz Groclinu. Otóż jeśli ktoś oglądał ten mecz na TVP2 i myśli, że widział ten mecz na żywo to jest w wielkim błędzie! Według mnie to jest skandal!!! Mi nawet nie przeszło na myśl, że przy wyniku 0:0 w 34 min. meczu na ekranie w rzeczywistości było już 1:0 !!!

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Ja trochę się wmieszam w temat z inną sprawą. Chodzi o wczorajszy mecz Groclinu. Otóż jeśli ktoś oglądał ten mecz na TVP2 i myśli, że widział ten mecz na żywo to jest w wielkim błędzie! Według mnie to jest skandal!!! Mi nawet nie przeszło na myśl, że przy wyniku 0:0 w 34 min. meczu na ekranie w rzeczywistości było już 1:0 !!!
Czyli, że mecz nie był na żywo? oO

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
No TVP juz sportowo nie ma prawie nic 1 mecz LM to zdecydowanie za mało 2 dni powinny byc 2 mecze. dekoder N HD TV i w wetorki i sierody ma na zywo 4 mecze z ligi mistrzów na 4 kanałach po polsku na UEFA tez cos tam zawsze puszcza 1 mecz, Ale z lig europejskich nie ma nic na N sporcie jest 1,2 Niemiecka a tagze Argentynska, Brazyliska i MLS na sport klubie na NASN leci MLB i NHL itp amerykanskie sporty po za tym jest jeszcze TVP Sport ale tam jak leca to jakies powtórki albo mecz 2 ligi polskiej. Zamierzam sobie wziąsc C+ bo mam niuzywany dekoder tyle ze wezme sobie pakiet podstawowy zakostuje 30 a do tego chce wykopic dodatek czyli C+Sport C+Sport 2 C+Film za 36 bo jednak na C+ moze nie ma LM ale duzo meczy ligowych to rekompensuje

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
NBA jest na C+ z polskim komentrzaem , NFL [SuperBowl i jakies PO poznieszje] w poznieszjej fazie tez tam jest , szkoda ze niemaja MLB ???? dawnoi temu - ci co mieli Wizje , to był tam jakis kanal z NHl bodajze , ale sporo czasu temu to bylo.

alex76 21

alex76

Użytkownik
Do Tuneru Polsatu aby oglądać inne kanały spoza pakietu jest potrzebny Moduł + Karta. Co do Fergusona czasem wystarczy nabić tylko kody, czasem jednak trzeba zmienić oprogramowanie i wgrać softa co nie jest trudną rzeczą bo wszystko jest na necie.

Do góry Bottom