pawlikn
Forum VIP
Również popieram typ kolegów wyżej i stawiam na zwycięstwo Katarzyny Skowrońskiej i jej koleżanek. Moja opinia na temat pierwszego meczu jest taka, że po prostu Pesaro ten mecz nie wyszedł. Bergamo dość niespodziewanie wygrało 1:3 po bardzo wyrównanym meczu. Na potwierdzenie, że ten mecz dla lidera włoskiej ligi nie wyszedł jest spotkanie z ostatniej kolejki ligowej, gdzie na wyjeździe rozgromiły swoje rywalki. W lidze na Pesaro nie ma nie mocnych, wygrywają mecz za meczem i bardzo pewnie prowadzą w tabeli. Do tej pory w LM nie przegrały żadnego spotkania. Bergamo przegrało jeden mecz z...Muszynianką. Z tego co można zauważyć w poszczególnych wynikach do tej pory w LM to zdecydowanie lepiej wiodło się na wyjazdach. U siebie strasznie się męczyły przegrywając właśnie np z Muszynianką. A jedno pewne zwycięstwo u siebie odniosły z najsłabszym zespołem z grupy. Mimo wszystko według mnie zdecydowanie lepszym zespołem jest Pesaro i dzisiaj potwierdzą, że pierwszy mecz to był "wypadek przy pracy" i to one awansują do FF
Volley Bergamo - Scavolini Pesaro 2 1,60 Betsson
Volley Bergamo - Scavolini Pesaro 2 1,60 Betsson