>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Mistrzów: Grupa F

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Spotkanie: Manchester United - Dynamo Kijów (Łączna liczba goli)
Typ: 4 lub więcej
Kurs: 2,25 ✅

Typ: dokładny wynik 6:0
Kurs: 29,00 ⛔
Spodziewałem się troszkę większego wyniku, ale główny typ na 4 bramki lub więcej trafiony ;) Warto zwrócić uwagę na kolejne trafienia Rooneya i Cristiano Ronaldo, którzy wydają się znajdować w świetnej formie. Czerwone Diabły dzięki tej wygranej zapewniły sobie awans do kolejnej fazy rozgrywek. Ciekawostką jest fakt iż między słupkami gospodarzy stał nasz rodak Tomasz Kuszczak, który zmienił bodajże kontuzjowanego Edwina Van der Sara.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Spotkanie :Sporting - Roma
Typ : over 2.5
Kurs : 2.15
Wynik : 2:2 (1:1)✅
hmm .. mecz na srednim poziomie i tra nie uznana bramka .. moim zdaniem powinna byc i mogla by zmienic losy spotkania a tak to remis ktory hmm. raczej nie satysfaakcjonuje obu druzyn Roma chciala wygrav i Sporting .. na poczatku Vucininc troszke dretwo biegal po boisku potem juz bylo troche lepiej .

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Manchester United - Sporting Lissabon - 1- 1,50 X -4,00 2- 6,00
Gospodarzą z United brakuje 1 pkt. aby już być w dalszej fazie tych rozgrywek , Goście z Lizbony muszą dzisiejsze spotkanie wygrać jeżeli chcą jeszcze powalczyć o awans do dalszej fazy i muszą to zrobić za wszelką cenę.Goście w wypadku wygranej muszą liczyć na korzystny wynik z meczu Dynama z Romą.

Dynamo Kiev - AS Roma
- 1- 3,95 X-3,30 2- 1,90
Jeżeli Roma chce być bliżej niż dalej awansu musi spotkanie z Kijowem wygrać za wszelką cenę. Dynamo może jeszcze jedynie powalczyć o awans do Pucharu Uefa do którego itak mu daleko albowiem mają 0 pkt. A będący przed nimi Sporting ma 4 oczka na stanie.

Wstępnie : Manchester - Sporting -x2
Dynamo - Roma - 2

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Manchester United - Sporting Lissabon
Gospodarze mają juz zapewniony awans do kolejnej rundy,goście natomiast muszą zagrać o komplet punktów aby zachować jeszcze szanse.Pamiętając ostanie spotkanie z Romą przyjadą do Manchesteru na pełnej ku....e i nie będą oszczedzac nóg.Utd. po ostatniej wtopie w lidze muszą spłacic dług wobec kibiców i zagrać o zwycięztwo tym samym zapewniając pierwsze miejsce.Po emocjonującym spotkaniu spodziewam się kilku bramek w siatce
il.goli +2,5/1.70

yarson 0

yarson

Użytkownik
Dynamo Kijów vs. Roma

Dynamo nie ma już szans na awans do fazy pucharowej ale zawsze może powalczyć o miejsce premiowane awansem do pucharu UEFA.Do Kijowa nie polecieli Totti,Perrotta i Mexes więc mecz może być bardzo wyrównany.Osobiście typował bym x2 ale zbyt niski kurs(sts-1,13) sprawił że to spotkanie nie znajdzie się na dzisiejszym kuponie ????

lukash 63

lukash

Użytkownik
Man Utd -Sporting 1 1.56

Dzisiaj o godzinie 20:45 na stadionie ` Czerwonych Diabłów` Manchester Utd będzie podejmował Sporting Lisbone. Faworytem tego meczu dla bukmacherów są gospodarze i słusznie. W tym meczu pod każdym względem lepsi są gospodarze. ponadto w bramce Man najprawdopodobniej wystąpi nasz rodak Tomasz Kuszczak. Sporting już nie ma szans na awans do kolejnej fazy Ligi Mistrzów i nie ma już o co walczyć. W spotkaniu wyjazdowym z takim zespołem jak Manchester United bardzo trudno jest szukać nawet jednego punktu. Myślę, ze ten mecz zakończy sie wygraną , nawet może 2 brakową, gospodarzy.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Man Utd -Sporting 1 1.56

Sporting już nie ma szans na awans do kolejnej fazy Ligi Mistrzów i nie ma już o co walczyć. W spotkaniu wyjazdowym z takim zespołem jak Manchester United bardzo trudno jest szukać nawet jednego punktu. Myślę, ze ten mecz zakończy sie wygraną , nawet może 2 brakową, gospodarzy.
Jak to o nic nie walczy?? Sporting ma trzy punkty straty do drugiej Romy a sześć do zdobycia.Nie wydaje mi się ze Rzymianie tak łatwo ograją Dynamo w mroźnym Kijowie.
Po ostatnim meczu Sportingu z Romą jestem pewien że są w stanie coś zdziałac w Manchesterze choć dla wielu może to wydawać się mało prawdopodobne.Diabły pewnie wystawią swoich dublerów mają 5 pkt przewagi i zapewniony awans.
Man ostatni u siebie dostali baty w lidze więc Diabeł nie taki straszny.

drago 108

drago

Użytkownik
Patrząc na tabele zwycięstwo Romy jest bardzo wartościowe patrząc na awans... zwycięstwo/remis Sportingu z Manchesterem i 3pkt. Romy dają awans. Roma w Kijowie będzie walczyć pełną parą, wydaję mi się, że typ na Rzymian jest najlepszy z oferty tej grupy.
Dynamo K. - AS Roma 2 1.75

pacek09 0

pacek09

Użytkownik
dla mnie pewniejszy typ to ze MU strzeli bramke, a dla odwazniejszych, ze bramke strzeli Ronaldo albo Nani... dlaczego? Po prostu, to ich były klub! ????
pzdr

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Moim zdaniem Roma dziś odniesie pewne i przekonujące zwycięstwo . Handicapy wyglądają bardzo apetycznie . Grają co prawda bez kilku kluczowych graczy , ale przecież różnica klas jest bardzo zauważalna a Roma nie będzie chciała zaklepać sobie awansu dopiero w meczu ze Sportingiem .

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Manchester United - Sporting Lissabon - 1- 1,50 X -4,00 2- 6,00
Gospodarzą z United brakuje 1 pkt. aby już być w dalszej fazie tych rozgrywek , Goście z Lizbony muszą dzisiejsze spotkanie wygrać jeżeli chcą jeszcze powalczyć o awans do dalszej fazy i muszą to zrobić za wszelką cenę.Goście w wypadku wygranej muszą liczyć na korzystny wynik z meczu Dynama z Romą.

Dynamo Kiev - AS Roma
- 1- 3,95 X-3,30 2- 1,90
Jeżeli Roma chce być bliżej niż dalej awansu musi spotkanie z Kijowem wygrać za wszelką cenę. Dynamo może jeszcze jedynie powalczyć o awans do Pucharu Uefa do którego itak mu daleko albowiem mają 0 pkt. A będący przed nimi Sporting ma 4 oczka na stanie.

Wstępnie : Manchester - Sporting -x2 ⛔ było blisko...
Dynamo - Roma - 2 ✅
Manchesterowi się udało gdyby nie C.Ronaldo to wynik padł by remisowy ale niestety taka jest piłka , Roma zgodnie z przewidywaniami wygrała i zapewniła sobie awans.

sawas 27

sawas

Użytkownik
http://sportingpoland.com/index.php?id=357
Mam nadzieję, że jesteś redaktorem na tej stronie i to twoja analiza. W przeciwnym wypadku proszę moderatora o udzielenie Ci ostrzeżenia.

Sporting Lizbona - Dynamo Kijów
Typ: Sporting Lizbona (-1,5)
Kurs: 2,65

Krótko, zwięźle i na temat. Dynamo ma poważne kłopoty kadrowe, nazwisk wymieniać nie będę, bo większości osób (w tym mnie) nic one nie mówią. Trzon zespołu jest mocno naruszony, wystarczy wspomnieć o tym, że w bramce stanie 20-letni, niedoświadczony Rybka, którego &quot;umiejętności&quot; mogliśmy obserwować w meczu z Romą, kiedy to podarował dwie bramki Włochom.
W Sportingu nie ma większych ubytków w kadrze - nie grają Yannick Djalo, Derlei oraz Pedro Silva, lecz spośród tych piłkarzy jedynie Yannick mógł liczyć na grę od pierwszej minuty.
Do składu wraca, doskonale broniący przed kontuzją, Stojković oraz Ronny. Powrót podstawowego golkipera to bardzo dobry znak dla Portugalczyków, gdyż rezerwowemu Tiago zdarzały się błędy...
Sporting ostatnie, delikatnie mówiąc, nie błyszczy. W lidze zanotowali kilka kompromitujących strat punktów z zespołami teoretycznie słabszymi. Trener Paulo Bento mówi:
Ostatnie mecze w naszym wykonaniu były niestety słabe(...) potrzebujemy bardzo tego zwycięstwa przed niedzielnym bardzo trudnym wyjazdem do Maritimo(...) Żegnamy się z Ligą Mistrzów chcielibyśmy zakończyć tegoroczne rozgrywki jakimś miłym akcentem i odbudować tym meczem chociaż trochę zaufanie kibiców.
Kibice. To będzie główna siła Sportingu w dzisiejszym meczu. Atmosfera na Alvalade zawsze jest niesamowita i z pewnością tak będzie i dziś wieczorem.
Dynamo to nie jest ekipa na Ligę Mistrzów, ba mieliby problemy nawet w Pucharze UEFA, dlatego myślę, że dzisiaj Sporting wygra co najmniej dwoma bramkami. Kurs na takie zdarzenie bdb.

lukash 63

lukash

Użytkownik
Sporting Lizbona - Dynamo Kijów

Jest to spotkanie z serii ostatniej kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów. Obydwa kluby nie mają już szans na awans do kolejnej rundy tero turnieju, jedna... jak wiadomo mecze LM są transmitowany na cały świat i jest to niewątpliwie wielki prestiż w niej występować a jeszcze bardziej w niej wygrywać. Również warto nadmienić, że za zwycięstwa jest również spora kasa i to, jest niewątpliwie motywacja zaczynając od piłkarzy po trenera i wszystkich działaczy klubu. Tak więc nie jest to mecz o pietruszkę jak bardzo dużo typerów nazywa to spotkanie i na pewno żadna z drużyn tego spotkania nie odpuści. W tej grupie wszystkie miejsca są już ustawione i goście z tym meczu grają o swoje pierwsze punkty. W swoich rodzimych ligach zespoły spisują się różnie. Tak więc jak można powiedzieć o Sportingu, ze gra przyzwoicie i mieści się w czołowej 3 ligi, to niestety o Dynamie już tego mówić nie możemy. Na pewno nie jest to już to samo Dynamo co kiedyś i szczerze mówiąc nie widzę powodów dla których miało by wygrać wyjazdowy mecz w Lidze Mistrzów, jeżeli nie radzą sobie oni nawet w swojej ukraińskiej lidze, które jest niewątpliwie kolosalnie słabszą liga niż portugalska. W pierwszym pojedynku między tymi zespołami na ukraińskim boisku padł wynik 2:1 dla Sportingu, tak więc i na to spotkanie będą faworytem. Dodatkowo goście dzisiaj będą osłabieni i to znacząco. W bramce nie będzie mógł go zastąpić młody, bo zaledwie dwudziestoletni bramkarz. Z tego co czytałem więcej zawodników jeszcze ma nie zagrać i to są piłkarze, którzy mają stałe miejsce w podstawowym składzie i stanowią o sile drużyny. Sporting na pewno będzie chciał wygrać przed swoimi kibicami i godnie pożegnać się z Ligą Mistrzów. Uważam, że tym na zwycięstwo gospodarzy w tym meczu powinien być dobry.

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Spotkanie: AS Roma - Manchester United Uda się obydwu drużynom strzelić gola? Typ: Tak
Kurs:
1.60
Bukmacher: Bwin
Dziś o godzinie 20:45 odbędzie sie ciekawe spotkanie w grupie F. Przeciwko sobie staną
AS Roma - Manchester United. Mowie ciekawe spotkanie tylko dlatego ze pomiędzy tymi dwiema drużynami zawsze iskrzyło a ich mecze zawsze przyswajają wiele emocji. Tylko i wyłącznie dlatego to spotkanie nazwałem ciekawym. Patrząc na statystyki możemy powiedzieć ze jest to spotkanie towarzyskie. Grupa F jest już rozstrzygnięta.

jak widać wszystko jest już wyjaśnione. Manchester awansuje z pierwszego miejsca a Roma z drugiego. Sporting gra w pucharze uefa a Dynamo kijów kończy w tym sezonie europejskie rozgrywki. Moim zdaniem mecz
AS Roma - Manchester United będzie bardzo efektowny i padnie w nim wiele bramek. Ja typuje remis, bardzo wysoki remis 2:2. To jest oczywiście tylko moje zdanie co do tego meczu, wszystko okaże sie na boisku.

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Spotkanie: Sporting Lizbona - Dynamo Kijów Która drużyna strzeli pierwszego gola?
Typ: Sporting Lizbona
Kurs:
1.45
Ostatnia kolejka spotkań w grupie F będzie z pewnością jak przystało na ligię mistrzów bardzo emocjonująca. Jednym ze spotkań tej grupy będzie mecz pomiędzy
Sportingiem Lizbona a Dynamem Kijów. Ten mecz mógłby sie najzwyczajniej w świecie nie odbyć ponieważ nie pozycji w grupie. Grupa F jest już rozstrzygnięta.

Jak widać niewiele może sie w niej zmienić. Sporting Lizbona ma zapewniony puchar uefa i nikt i nic tego już nie zmieni. Tak wiec wracając do meczu który jest praktycznie o nic to myślę że trenerzy obydwu drużyn dadzą pograć zawodniką rezerwowym a spotkanie zakończy się zwycięstwem gospodarzy. 2:0 to mój typ. Nie mniej jednak wszystko okaże się na boisku.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Myśle tak jak wiekszosc ludzi na forum czyli ze Sporting wygra i moim zdaniem do zera choc obrona Sportingu popełnia sporo błędów. Wniosek taki że jesli Sporting ma wygrac i nie stracic gola to pierwszy zdobędzie bramkę... ;)

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Spotkanie: AS Roma - Manchester United Uda się obydwu drużynom strzelić gola? Typ: Tak
Kurs:
1.60
Dziś o godzinie 20:45 odbędzie sie ciekawe spotkanie w grupie F. Przeciwko sobie staną
AS Roma - Manchester United. Mowie ciekawe spotkanie tylko dlatego ze pomiędzy tymi dwiema drużynami zawsze iskrzyło a ich mecze zawsze przyswajają wiele emocji. Tylko i wyłącznie dlatego to spotkanie nazwałem ciekawym. Patrząc na statystyki możemy powiedzieć ze jest to spotkanie towarzyskie. Grupa F jest już rozstrzygnięta.

jak widać wszystko jest już wyjaśnione. Manchester awansuje z pierwszego miejsca a Roma z drugiego. Sporting gra w pucharze uefa a Dynamo kijów kończy w tym sezonie europejskie rozgrywki. Moim zdaniem mecz
AS Roma - Manchester United będzie bardzo efektowny i padnie w nim wiele bramek. Ja typuje remis, bardzo wysoki remis 2:2. To jest oczywiście tylko moje zdanie co do tego meczu, wszystko okaże sie na boisku.
no i prosze 1:1 ! tak wiec obie druzyny strzeliły bramke ! pozdro ! :-D
✅

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Spotkanie: Sporting Lizbona - Dynamo Kijów Która drużyna strzeli pierwszego gola?
Typ: Sporting Lizbona
Kurs:
1.45
Ostatnia kolejka spotkań w grupie F będzie z pewnością jak przystało na ligię mistrzów bardzo emocjonująca. Jednym ze spotkań tej grupy będzie mecz pomiędzy
Sportingiem Lizbona a Dynamem Kijów. Ten mecz mógłby sie najzwyczajniej w świecie nie odbyć ponieważ nie pozycji w grupie. Grupa F jest już rozstrzygnięta.

Jak widać niewiele może sie w niej zmienić. Sporting Lizbona ma zapewniony puchar uefa i nikt i nic tego już nie zmieni. Tak wiec wracając do meczu który jest praktycznie o nic to myślę że trenerzy obydwu drużyn dadzą pograć zawodniką rezerwowym a spotkanie zakończy się zwycięstwem gospodarzy. 2:0 to mój typ. Nie mniej jednak wszystko okaże się na boisku.
mecz zakonczyl sie wynikiem 3:0 , tak wiec orzywista rzecza jest ze pierwsza bramke strzelil Sporting

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom