tbm
Forum VIP
Spodziewałem się troszkę większego wyniku, ale główny typ na 4 bramki lub więcej trafionySpotkanie: Manchester United - Dynamo Kijów (Łączna liczba goli)
Typ: 4 lub więcej
Kurs: 2,25
Typ: dokładny wynik 6:0
Kurs: 29,00![]()
Spodziewałem się troszkę większego wyniku, ale główny typ na 4 bramki lub więcej trafionySpotkanie: Manchester United - Dynamo Kijów (Łączna liczba goli)
Typ: 4 lub więcej
Kurs: 2,25
Typ: dokładny wynik 6:0
Kurs: 29,00![]()
hmm .. mecz na srednim poziomie i tra nie uznana bramka .. moim zdaniem powinna byc i mogla by zmienic losy spotkania a tak to remis ktory hmm. raczej nie satysfaakcjonuje obu druzyn Roma chciala wygrav i Sporting .. na poczatku Vucininc troszke dretwo biegal po boisku potem juz bylo troche lepiej .Spotkanie :Sporting - Roma
Typ : over 2.5
Kurs : 2.15
Wynik : 2:2 (1:1)
Jak to o nic nie walczy?? Sporting ma trzy punkty straty do drugiej Romy a sześć do zdobycia.Nie wydaje mi się ze Rzymianie tak łatwo ograją Dynamo w mroźnym Kijowie.Man Utd -Sporting 1 1.56
Sporting już nie ma szans na awans do kolejnej fazy Ligi Mistrzów i nie ma już o co walczyć. W spotkaniu wyjazdowym z takim zespołem jak Manchester United bardzo trudno jest szukać nawet jednego punktu. Myślę, ze ten mecz zakończy sie wygraną , nawet może 2 brakową, gospodarzy.
Manchesterowi się udało gdyby nie C.Ronaldo to wynik padł by remisowy ale niestety taka jest piłka , Roma zgodnie z przewidywaniami wygrała i zapewniła sobie awans.Manchester United - Sporting Lissabon - 1- 1,50 X -4,00 2- 6,00
Gospodarzą z United brakuje 1 pkt. aby już być w dalszej fazie tych rozgrywek , Goście z Lizbony muszą dzisiejsze spotkanie wygrać jeżeli chcą jeszcze powalczyć o awans do dalszej fazy i muszą to zrobić za wszelką cenę.Goście w wypadku wygranej muszą liczyć na korzystny wynik z meczu Dynama z Romą.
Dynamo Kiev - AS Roma - 1- 3,95 X-3,30 2- 1,90
Jeżeli Roma chce być bliżej niż dalej awansu musi spotkanie z Kijowem wygrać za wszelką cenę. Dynamo może jeszcze jedynie powalczyć o awans do Pucharu Uefa do którego itak mu daleko albowiem mają 0 pkt. A będący przed nimi Sporting ma 4 oczka na stanie.
Wstępnie : Manchester - Sporting -x2było blisko...
Dynamo - Roma - 2![]()
Kibice. To będzie główna siła Sportingu w dzisiejszym meczu. Atmosfera na Alvalade zawsze jest niesamowita i z pewnością tak będzie i dziś wieczorem.Ostatnie mecze w naszym wykonaniu były niestety słabe(...) potrzebujemy bardzo tego zwycięstwa przed niedzielnym bardzo trudnym wyjazdem do Maritimo(...) Żegnamy się z Ligą Mistrzów chcielibyśmy zakończyć tegoroczne rozgrywki jakimś miłym akcentem i odbudować tym meczem chociaż trochę zaufanie kibiców.
no i prosze 1:1 ! tak wiec obie druzyny strzeliły bramke ! pozdro ! :-DSpotkanie: AS Roma - Manchester United Uda się obydwu drużynom strzelić gola? Typ: Tak
Kurs: 1.60
Bukmacher: Bwin
Dziś o godzinie 20:45 odbędzie sie ciekawe spotkanie w grupie F. Przeciwko sobie staną AS Roma - Manchester United. Mowie ciekawe spotkanie tylko dlatego ze pomiędzy tymi dwiema drużynami zawsze iskrzyło a ich mecze zawsze przyswajają wiele emocji. Tylko i wyłącznie dlatego to spotkanie nazwałem ciekawym. Patrząc na statystyki możemy powiedzieć ze jest to spotkanie towarzyskie. Grupa F jest już rozstrzygnięta.
![]()
jak widać wszystko jest już wyjaśnione. Manchester awansuje z pierwszego miejsca a Roma z drugiego. Sporting gra w pucharze uefa a Dynamo kijów kończy w tym sezonie europejskie rozgrywki. Moim zdaniem mecz AS Roma - Manchester United będzie bardzo efektowny i padnie w nim wiele bramek. Ja typuje remis, bardzo wysoki remis 2:2. To jest oczywiście tylko moje zdanie co do tego meczu, wszystko okaże sie na boisku.
mecz zakonczyl sie wynikiem 3:0 , tak wiec orzywista rzecza jest ze pierwsza bramke strzelil SportingSpotkanie: Sporting Lizbona - Dynamo Kijów Która drużyna strzeli pierwszego gola?
Typ: Sporting Lizbona
Kurs: 1.45
Bukmacher: Bwin
Ostatnia kolejka spotkań w grupie F będzie z pewnością jak przystało na ligię mistrzów bardzo emocjonująca. Jednym ze spotkań tej grupy będzie mecz pomiędzy Sportingiem Lizbona a Dynamem Kijów. Ten mecz mógłby sie najzwyczajniej w świecie nie odbyć ponieważ nie pozycji w grupie. Grupa F jest już rozstrzygnięta.
![]()
Jak widać niewiele może sie w niej zmienić. Sporting Lizbona ma zapewniony puchar uefa i nikt i nic tego już nie zmieni. Tak wiec wracając do meczu który jest praktycznie o nic to myślę że trenerzy obydwu drużyn dadzą pograć zawodniką rezerwowym a spotkanie zakończy się zwycięstwem gospodarzy. 2:0 to mój typ. Nie mniej jednak wszystko okaże się na boisku.
Pewne zwycięstwo Lwów. Mam nadzieję, że to odbuduje ich morale, a co za tym idzie, pozycje w lidze
Sporting Lizbona - Dynamo Kijów
Typ: Sporting Lizbona (-1,5)
Kurs: 2,65