jozzy22
Użytkownik
Rozpoczęły się rozgrywki w Lidze Mistrzów strefy CONCACAF
Jeśli macie jakieś przemyślenia , typy , pewniaki zapraszam do dzielenia się z innymi
A póki co:
Comunicaciones - Colorado
Typ: 2 Kurs: 2.00
FC Motagua - Seattle
Typ: 2 Kurs: 2.16
STS
Rozpoczęły się zmagania w LM strefy CONCACAF więc trochę wypocin na ten temat.
Po ostatnich dwóch nockach na
postanowiłem napisać o tych kolejnych które będą tej nocy.
Otóż spotykają sie przedstawiciele MLS z ekipami z Gwatemali i Hondurasu.
Nie ulega wątpliwości przzynajmniej jak dla mnie obie ekipy z USA są zdecydowanie lepsi od swoich rywali i każdy inny wynik poza zwycięstwami Colorado i Seattle będą mega niespodziankami dlatego postanowiłem parę groszy zainwestować w te dwa spotkania.
Chodziły mi po głowie również handicapy po zacnych kursach 3.85(Colorado) i 4.20(Seattle) ale zachłannym być nieładnie tak więc zostajemy przy czystych winach ekip z MLS
e: kompletna klapa
Wyniki: 1:0 ; 0:0
Jeśli macie jakieś przemyślenia , typy , pewniaki zapraszam do dzielenia się z innymi
A póki co:
Comunicaciones - Colorado
Typ: 2 Kurs: 2.00
FC Motagua - Seattle
Typ: 2 Kurs: 2.16
STS
Rozpoczęły się zmagania w LM strefy CONCACAF więc trochę wypocin na ten temat.
Po ostatnich dwóch nockach na
Otóż spotykają sie przedstawiciele MLS z ekipami z Gwatemali i Hondurasu.
Nie ulega wątpliwości przzynajmniej jak dla mnie obie ekipy z USA są zdecydowanie lepsi od swoich rywali i każdy inny wynik poza zwycięstwami Colorado i Seattle będą mega niespodziankami dlatego postanowiłem parę groszy zainwestować w te dwa spotkania.
Chodziły mi po głowie również handicapy po zacnych kursach 3.85(Colorado) i 4.20(Seattle) ale zachłannym być nieładnie tak więc zostajemy przy czystych winach ekip z MLS
e: kompletna klapa
Wyniki: 1:0 ; 0:0
Ostatnia edycja: