>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga mistrzów 2025/26 (kwalifikacje i cały turniej) mężczyzn

pinio1111 505,5K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
K.Butryn under 15,5pkt 1,85 niestety mimo miażdżącej przewagi Rzeszowa Botti trzyma Karola na boisku, a on do momentu złamania linii zagrał na 87% w ataku

Nie będę się wiele rozpisywał, bo założenie jest jedno.
Sądzę, że zobaczymy dziś sporo rotacji w drużynie z Rzeszowa z uwagi na mecz z Warszawą w półfinale PP, który będzie rozegrany w sobotę.
Nie zdziwi mnie jeśli nawet Bucki wyjdzie w szóstce i otrzymamy zwrot zakładu. Liczę jednak że Rzeszów wyjdzie z Butrynem i w miarę postępu meczu i prowadzenia Rzeszowa to Bucki wejdzie na atak, a co za tym idzie Karol nie zgromadzi zbyt wielu pkt.
Podejrzewam też że Luneburg nie postawi zbyt wielkiego oporu Rzeszowianom i zakończy się to w max 4 setach.
Typ dość ryzykowny, bo Butryn ostatnio jest w świetnej formie, ale liczę na rotacje w składzie o których pisałem i finalnie poniżej 15,5pkt tą koncie Karola.

M.Bieniek under 10,5 pkt. 1,75 wygrana 3:0, ale Bieniu linię i tak złamałb i został MVP

Tu widzę dziś szybki mecz i gładkie 0:3.
Może ktoś powiedzieć że Zawiercie w dołku, ale to paradoksalnie może być na korzyść typu. Myślę że po dwóch porażkach bez ugranego seta, dzisiaj Zawiercie będzie chciało sobie to powetować i zmiotą z parkietu Portugalczyków.
Niby w Sportingu jest kilka nazwisk, ale Grankin ma już 40 lat na karku, a Valencia 38lat.
Patrząc obiektywnie, to na każdej pozycji jest ogromna przewaga Zawiercia i zdziwię się jeśli przegrają tu seta.
Przy ewentualnych trzech setach, nie będzie łatwo zgromadzić Bieniowi 11pkt.

Ostatnia edycja:
pinio1111 505,5K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Y. Semeniuk over 8,5pkt 2,00 STS 11pkt

Wczoraj niby kierunek obrałem dobry, bo liczyłem na łatwe wygrane naszych drużyn, ale nie sądziłem że Karol i Mati zdążą ogarnąć overy w 3 setach.
Ale dziś nowy dzień i to co widzę to dziwnie niska linia na Semeniuka, a kurs na over świetny.
Bukmacherzy pewnie sugerują się wynikami naszych pozostałych drużyn w LM i liczą na gładką wygraną Projektu. Ja jednak sądzę, że wcale tak łatwo nie będzie i nie zdziwi mnie tu dość wyrównana walka. Myślę, że gospodarze minimum seta ugrają, a to byłoby na korzyść betu.
W Montpellier jest parę niezłych nazwisk jak znani z PLS Jouffroy-środkowy reprezentacji Francji, czy Sanchez-rozgrywający Argentyny. Są również Le Goff, czy Hirsch, ale obaj są kontuzjowani. Mamy w przyjęciu dwóch argentyńczyków-Palacios-grał kiedyś w PLS i Lopez. W ataku z powodu kontuzji Hirscha, gra młody Nigeryjczyk Vincent Mathias i całkiem nieźle sobie poczyna.
Zajmują obecnie drugie miejsce w tabeli ligowej i tracą tylko punkt do Tours.
Sądzę, że dość wyczerpująca dwudniowa podróż Projektu, też może odbić się na dyspozycji zawodników.
Co do Yurija, to spokojnie może złamać linię nawet w trzech setach. W lidze ma średnią około 9pkt i niejednokrotnie zdobywał 10+pkt w trzysetowych meczach. W pierwszym meczu tegorocznej LM, mimo łatwej wygranej Warszawy 3:0, zdobył 12pkt. Oprócz oczywistych atutów w ataku, jest jednym z najlepszych blokujących PLS ze średnią 2,6 pkt na mecz. W pierwszym spotkaniu LM zdobył blokiem 6pkt. Z racji braku w kadrze Kochanowskiego jest dziś pewniakiem do gry wraz z Kłosem i nie sądzę by był zmieniany.
Moim zdaniem linia powinna być minimum 1-2pkt wyższa i warto zagrać na over Semeniuka

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1286
Do góry Bottom