portowiecmks
Użytkownik
Boże co te smieszne dinamo moskwa robi... prowadzili 6-11 i dostali w pi... od chamount które dostało gładko od najgorszego w lidze toulouse...
Dynamo tezTrentino dziś sprzedało mecz bo nie wierzę że są takimi frajerami by z 2-0 20:17 przegrać
Dzięki za typ na PAOK +2,5. Skorzystałem po 2,05 w iforbet.Dziś grają drużyn które kilka dni temu grały 5 meczów w 6 dni czyli Lube i Zenit. Teoretycznie dla nich ich rywale Roeselare i Berlin nazwą nie powalają, ale to są bardzo niewygodne drużyny. Myślę że Lube i Zenit nie wyjdą w swych najlepszych zestawieniach i przez co nie spuszczą lania swoim rywalom dlatego:
Berlin +23,5pkt @1,60
Roeselare +17,5pkt @1,60
Roeselare over 61,5pkt @1,70
W Roeselare nie będzie Orczyka co jest sporą strata dla tego zespołu. W Lube problemy mieli ostatnio Sander i Stanković i wydaje mi się że w tym meczu raczej nie wyjdą w szóstce.
Paok +2,5seta @1,90
Tureckie kluby to wielkie wydmuszki. Budżety i kontrakty wysokie, ale jakość tych klubów marna co widzimy po wynikach w LM nie tylko w tym sezonie. Nie lekceważyłbym Paoku że dostanie do zera. Poza kubańczykami w Halkbanku reszta nie jest w stanie dać aż tyle żeby ciągnąć ten zespół. Nie było w Niemczech Hernandeza i momentami to była parodia w ich wykonaniu. Paok też poległ w Finlandii lecz taki Martinez pokazał tam kawał dobrej i spektakularnej siatkówki. Szafranovicz solidnie, liczę że Gomez coś pokaże, solidny rozgrywacz Valkiers jest, doszedł im teraz Koumentakis, słaby środek mają. Myślę że nie będzie to mecz do zera.
Jastrzębski jedzie do paszczy lwa. Nie ma absencji w Zenicie. Ligę mistrzów traktują na pewno poważnie. Bardziej prawdopodobny wynik -2.5 seta. 1.60. To że urwie seta bardzo mało prawdopodobne. Jakby jechała ZAKSA to bym się zastanawiał. Reszta polskich drużyn poniżej oczekiwań i poziomu.Lepiej Zenit -2,5 czy Jastrzębski +2,5? Mam dylemat, zastanawiam się czy jastrzębski może urwać seta