>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Liga Legend

minglee 312

minglee

Użytkownik
IEM Katowice

Zakwalifikuje się do finału - H2k @5.50 1/3

Region zwycięzcy - Europa @2.60 2/3

H2k vs HKE 1 + UOL vs Kongdoo 1 = @2.75 2/3 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
minglee 312

minglee

Użytkownik
IEM Katowice
Flash Wolves - UOL 2 @2.00 1/3 ⛔ liczyłem na powtórkę z iema oakland gdzie uol wygrało 3:2 ale Flash Wolves bardzo mocne, zdecydowanie kandydat numer 1 do wygrania całej imprezy tutaj na ten moment, Karsa klasa światowa jak zawsze.

minglee 312

minglee

Użytkownik
IEM Katowice

Zakwalifikuje się do finału - H2k @5.50 1/3 ⛔ :/
Region zwycięzcy - Europa @2.60 2/3 ⛔

H2k vs HKE 1 + UOL vs Kongdoo 1 = @2.75 2/3 ✅
Nie wierzę.... było tak blisko, żeby h2k było w finale po kursie 5.50.... prowadzili 1:0 w bo3 i kontrolowali 2 grę przez całe 40min żeby przegrać 1 teamfighta a potem cały mecz... szkoda, mega szkoda, może chociaż G2 ugra finał.

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Nie uważasz, że Flyquest to dzisiaj promocja? Ja rozumiem ostatnie 3 mecze przegrali ale dla TSM i C9 urwali jedną mape, zaś Envy wygrało 2:0 z foxami, bo foxy oddały za darmo. Kurs @2,25 na -1,5 Flyquest kusi, co myślisz ?

@edit down
No najlepsze jest to, że tutaj najlepsi przegrywają z najgorszymi, a najgorsi wygrwywają z lepszymi. Najlepsi są Echo foxi i Dignitas ????
@edit 2 żeby nie robić syfu w temacie
Jak zobacze teamcompy i ewentualnie dojdzie kurs w early 2,0 na pierwszą mape flyquest to wejdę, jak będą mieli lepszy teamcomp i late gamowy teamcomp gl ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Teoretycznie FlyQuest powinni ich pyknąć 2:0 ale to jest NA którego nie lubie obstawiać i gram tylko za najniższą stawkę, na przykład wczoraj P1 zestompowało słabe w tym sezonie CLG w 24min po to żeby przegrać cały mecz 1:2 i przy okazji uwalić mój zakład :]
Liquid z Pigletem na midzie ograło Immortals, czyli następna anomalia, generalnie chaos i clownfiesta dlatego jestem daleki od stawiania wyników 2:0 w tym regionie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Też zagrałem over 3,5 smoka na Misfits - H2k. Jak odniesiesz się do picku Shaco i Anivi w ostatnim meczu przez Flyquest? Sporo meczy w ten week, można coś ugrać ;) powodzenia oczywscie

T 22,9K

tadzin

Użytkownik
TJak odniesiesz się do picku Shaco i Anivi w ostatnim meczu przez Flyquest?
dali mi latwo zarobic.

clownfiesta

no i doublelift tez pieknie dal wygrac 2-0 cloud9, pieknie gral, liquid gral dwie gry praktycznie 4v6 ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Też zagrałem over 3,5 smoka na Misfits - H2k. Jak odniesiesz się do picku Shaco i Anivi w ostatnim meczu przez Flyquest? Sporo meczy w ten week, można coś ugrać ;) powodzenia oczywscie
Cóż Flyquest mega trolluje ostatnio z pickami, a dlaczego to nie wiem, chyba się zachłysnęli niespodziewanie dobrym startem splita i zaczęli lekceważyć przeciwników, na szczęście P1 ma dobrych graczy i sprowadzili ich na ziemie ;] Teraz powinni się ogarnąć i grać bardziej standardowowymi championami.

minglee 312

minglee

Użytkownik
over 3,5 smoka 1 mapa Vit - Origen + Fnatic = @2.25 1/3 ⛔

40+min gry i klauny darmowych smoków nie robili, przerwa.

Do góry Bottom