Dyscyplina: Pilka nozna,
liga europy,
Godzina: 18:55
Spotkanie: Cluj- Rennes
Typ: Liczba goli w meczu 1,5/wynik spotkania:
+1,5/Cluj
Kurs: 3,15
Bukmacher : STS
Analiza:
Na dzisiaj wybralem mecz Europejskich pucharow,,
Uwazam, ze zlatwoscia Cluj wygra te spotkanie i bedzie wiecej niz 1,5 gola w meczu,,
Co do druzyny Cluj to mistrz Romunii, i graja na tyle dobrze ze moge powtorzyc mistrzostwo,, tak jak kiedys byla Steaua Bukareszt, tak teraz jest era Cluj,, u siebie mozna powiedziec, ze nie ma na nich mocnych, przegrali tylko ze slavia praga, 0:1, w eliminacjach do ligi mistrzow, a w tych rozgrywkach pokonali 2:1 Lazio . Co moge powiedziec o Rennes,, druzyna bez formy, non stop kontuzje , czerwone kartki, sklad zmieniany,, w dodatku jeden z bramkarzy bedzie pauzowal za kartki, a drugi stoi pod znakiem zapytania bo ma kontuzje, mozliwe ze wroci na ten mecz, ale po kontuzji, a jesli nie to maja tylko dwoch bramkarzy, ktorzy nic nie maja doswiadczenia w lidze francuskiej, a co dopiero na tym szczeblu rozgrywek, jeden ma 16 lat drugi 17,, odpadaja rowniez dwaj pomocnicy, wiec znowu roszady w skladzie, co jeszcze mogl bym dodac, to atak, w ataku chyba wystapi Niang, strzela bramki bardzo sporadycznie, jak dla mnie to typowe drewno, gorszy od Rasiaka ????,
Wiec moim zdaniem solidna , pewna siebie, grajaca fajna pilke, druzyna z romunii, pewnie wygra to spotkanie,
Przewidywany wynik to : 2:0 , 3:0
Nie zdziwi mnie jesli bedzie wiecej
Ale , 2 bramki w meczu i ze Cluj wygra to dla mnie ten typ powinien wejsc bez problemu,,
powodzenia,