TommyTSW
Forum VIP
No ale powiedzmy sobie że LE nie jest traktowana przez wszystkie kluby priorytetowo, zwłaszcza przez te bogate z topowych lig, atrakcyjniejsze spotkania mają w lidze a premie za występy nie robią na nich wrażenia, ważniejsza jest walka w sezonie o tą czołówkę i występ w Lidze Mistrzów a nie ręka w nocniku w postacie LE.LE to właśnie dobra okazja dla ekip mniej znanych, ew tych co w swojej przeciętnej lidze nie mają wiele roboty.Przecież już nasze drużyny mierzyły się z potęgami typu City czy Juve wychodząc z grupy, nie robiąc nawet sztycha w dwumeczu o LM z drużyną z Czech.To jest w ogóle inna bajka, nie ma co się nastawiać na Nazwy tu jest każdy do ogrania, no chyba że ekipy które faktycznie skoncentrują się na ten puchar.Takie Basel może a raczej powinno potraktować poważniej tą ligę, ale Fiore czy Napoli to mam wątpliwości reszta do opykania.
Nie chcę powiedzieć że te drużyny chcą odpadać czy coś, oni po prostu mają nadzieje awansu lekką ręką, nie przygotowując się kompletnie na przeciwnika który jednak poważnie traktuje te mecze no i wychodzi zwycięsko.
Nie chcę powiedzieć że te drużyny chcą odpadać czy coś, oni po prostu mają nadzieje awansu lekką ręką, nie przygotowując się kompletnie na przeciwnika który jednak poważnie traktuje te mecze no i wychodzi zwycięsko.