jaimeq
Użytkownik
Od kilkunastu spotkań obserwuje Monbus i podoba mi sie ta ekipa.Triquero, Kleber, Waczyński, Pumprla, Nankvil to naprawdę solidne zestawienie.Oni w każdym meczu dają z siebie wszystko, ta pozycja w tabeli może mylić.Trzeba brać poprawke z kim oni ostatnio grali wyjazdy, kolejno Murcia-Zaragoza-Real-Bilbao-Unicaja-Laboral sick!! Bardzo ciężka seria wyjazdowa która w końcu może przynieść wygraną.Juro mecz ze słabą Manresą która śmiało może otworzyć dom spokojnej starości z tym szrotem jaki posiadają.Tam średnia wieku to 30lat, nawet taki Poetta sie znalazł :grin: Manresa męczy niemiłosiernie, coś tam potrafili wygrać w poprzendnim roku ale ostatnio zostali już brutalnie sprowadzeni do rzeczywistości.Widziałem jednych i drugich i jeśli mam być obiektywny to zdecydowanie wole grać na Monbus.Miejsce w jakim obecnie są nie oddaje tego jak grają a grają naprawdę dobrze.Ten mecz jest do wygrania, jeśli uwalą to będzie oznaczało niemoc na wyjazdach ale ja w to nie wierze.
Na początku października Monbus zrobił blowout - 88:64
Rio Natura Monbus(-1.5) 1.99 5/10 Pinnacle
Wtf, już po 1,5Q wiem, że nic z tego nie będzie.W tym sezonie tak tragicznie w mecz nie weszli a Manresa trafia wszystko.
Na początku października Monbus zrobił blowout - 88:64
Rio Natura Monbus(-1.5) 1.99 5/10 Pinnacle
Wtf, już po 1,5Q wiem, że nic z tego nie będzie.W tym sezonie tak tragicznie w mecz nie weszli a Manresa trafia wszystko.