unicaja
Użytkownik
Statystyki przemawiają za tym drugim? To ciekawe...jak Wam się widzi pojedynek:
Steward Robson - Troy Batchelor ?
statystyki przemawiają za tym drugim, i to zdecydowanie
Spójrz jak "Bacz" pojechał na tym torze w tym sezonie to wszystko stanie się jasne. Zapis tamtego pojedynku znajdziesz tutaj
4. Batchelor (0,w,0,1,w) 1
Robson z kolei nie wiadomo ile razy pojawi się na torze, bo na pewno pojedzie raz jako Z/Z za Davidssona.
Lee na pewno nie pojedzie 6 razy bo nie może jechac jako Z/Z za Jonasa. Ale sam bet jak najbardziej może wejsc.myslicie, że warto?:
L. Richardson powyżej 11,5 2,0 prawdopodobnie pojedzie w 6 biegach???Proszę o szybkie opinie;-)
Generalnie to ja jestem zdania, że "Młoty" już dzisiaj nie popełnią błędu z piątku i zapewnią sobie uczestnictwo w PO przed własną publicznością. Specyficzny tor będzie sprzymierzeńcem gospodarzy którzy wiedzą o co idzie walka i jakie jest znaczenie dzisiejszego meczu. Na rezerwie Robson to poważny atut biorąc pod uwagę obsadę pozycji rezerwowych u gości. Pamiętajmy, że wygrana 7 oczkami i wyżej daje 3 pkt Lakeside i wg mnie ekipę z Thurrocku stac na pokrycie handi. Tak więc:
Lakeside - Peterborough (0.0 - 5.5) @1.85 | tobet
E: Wiemy już że spotkanie w Wolverhampton nie dojdzie w dniu dzisiejszym do skutku.