Moja była ????Matex no ta pierwsza to bardzo ładna :spokodfhgfh:
Gimnazjum?a tutaj dziewczyna 1 klasa
Chyba test ciążowy ????a na tym drugim zdjęciu można zobaczyć jak blondynka w tle coś ciężko rozkminia xD .
gratuluje gustu matex, super... rozmiar ma jednak znaczenie...kilka pań, które mają czym oddychać:
nie wiem o co Ci kolego chodzi. znalazłem jakieś zdjęcia, to wkleiłem te ładniejsze dziewczyny, a że miały wiekszy biust, to co ? czy to dyskwalifikuje te foty do umieszczenia ich tu ? to są tylko zdjęcia, przecież na codzień, człowiek nie kieruje się tylko rozmiarami biustonosza (przynajmniej tak mi sie wydaję ... )gratuluje gustu matex, super... rozmiar ma jednak znaczenie...
Chyba źle zrozumiałeś post kolegi.:-Dnie wiem o co Ci kolego chodzi. znalazłem jakieś zdjęcia, to wkleiłem te ładniejsze dziewczyny, a że miały wiekszy biust, to co ? czy to dyskwalifikuje te foty do umieszczenia ich tu ? to są tylko zdjęcia, przecież na codzień, człowiek nie kieruje się tylko rozmiarami biustonosza (przynajmniej tak mi sie wydaję ... )
matex, nie zrozumiales mnie, mi sie te zdjecia bardzo podobaja i nie mam nic przeciw laskom "ktore maja czym oddychac", wrecz przeciwnie, zdjecia i laski super, oby wiecej tutaj takichChyba źle zrozumiałeś post kolegi.:-Dnie wiem o co Ci kolego chodzi. znalazłem jakieś zdjęcia, to wkleiłem te ładniejsze dziewczyny, a że miały wiekszy biust, to co ? czy to dyskwalifikuje te foty do umieszczenia ich tu ? to są tylko zdjęcia, przecież na codzień, człowiek nie kieruje się tylko rozmiarami biustonosza (przynajmniej tak mi sie wydaję ... )
no to pozdro jak wg Ciebie kwintesencja kobiecości leży tylko w piersiachmatex, nie zrozumiales mnie, mi sie te zdjecia bardzo podobaja i nie mam nic przeciw laskom "ktore maja czym oddychac", wrecz przeciwnie, zdjecia i laski super, oby wiecej tutaj takich
wspomnialem o rozmiarze bo tutaj bardzo duzo jest zdjec jakichs plaskich gimnazjalistek, moze i twarz maja niezla, ale kwintesencja kobiecosci lezy gdzie indziej... ????
pozdrawiam
(PS nerwowy dzien miales czy co? )