jak się nie myle to bicik od bezeli bodajże z kawałka Na czele. No chyba że oni tez od kogos ten bit podkradliniezły bit;d;d dziewczonka tez niczego sobie ale chyba jeszcze niepełnoletnia;p
nic nie widać princeAS - pewnie portal ma blokade i trzeba wchodzić przez niego, następnym razem wrzucaj jak możesz na inny serwer typu imageshack czy fotosik, bo dziewczyny ładne ( ale trzeba cytować post i wchodzić przez linki ).
i niby nasz język prawie nic się nie różni od Ruskiego, a ja nic nie rozumiem. Baqu masz może dostęp do tekstu tej piosenki, ale po polsku? Z teledysku pewnie mogę się domyślić, że główną tematyką jest showbiz i komercja ... a swoją drogą fajna dupcia
nie, nie mam - i też jej za cholere nie rozumiem, ale ma ładne usta ^^i niby nasz język prawie nic się nie różni od Ruskiego, a ja nic nie rozumiem. Baqu masz może dostęp do tekstu tej piosenki, ale po polsku? Z teledysku pewnie mogę się domyślić, że główną tematyką jest showbiz i komercja ... a swoją drogą fajna dupcia
co to te YCD ?Chyba nie muszę dawać więcej zdjęc ? Każdy powinien ją kojarzyć ???? Anna Kaper - zwyciężczyni 4 edycji YCD :spokodfhgfh: