>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$licznotki :D

traxx 0

traxx

Użytkownik
Wygląda na taką co jak to się u mnie mawia &quot;nawet nie trzeba z nią chodzić&quot; ???? ???? pozatym zachwowuje się troche jak moja 10 letnia siostra tzn. 500 zdjęć na naszej klasie, w tym jakieś beznadziejne karteczki typu: kogo lubie a kogo mam w d*** itd. Pogadać to by z nią prawdopodobnie nie pogadał ;)
bo to nie sa jej zdjecia tylko jakiejs amerykanki wystarczy spojrzec w znajomych rozsianych po calej polsce i fikcyjne profile oraz to ze ma na stole dezodorant firmy &#39;bar&#39; ktorego w PL nie kupisz ;) pewnie ktos z facebooka wzial te zdjecia czy cos..

ted 12,8K

ted

Forum VIP
miałem to samo pisac, miałem jej 1 fotke sciagnieta z neta 2lata temu, chociaz niewiadomo moze jednak jest prawidziwa bo cos za duzo tych fotek ma.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wpadła mi w oko w czasie poszukiwań na nk ;)

Vader // To robisz poszukiwania po NK ;&gt;
Ma niewątpliwie ciekawe... oczy :]

Edit/Prasa ...oczy...fajne. ale twarz mierna:p ?Nie w moim guście;] Robson, nie szukaj dziewczyny na NK szperając po profilach!!!

RObson// tak tylko się nadziałem na profil Najpiękniejsze kobiety w POlsce i tam je znalazłem ;) No dla mnie też nie w moim guście ale coś w sobie ma w tych oczach ;)

Do góry Bottom