143 kowboj Użytkownik Marzec 10, 2008 #43 daimler ta druga co to za jedna <zakochany> ?? Kliknij aby rozwinąć... Pani zowie się Mercedes Terrell...
daimler ta druga co to za jedna <zakochany> ?? Kliknij aby rozwinąć... Pani zowie się Mercedes Terrell...
84 michau Forum VIP Marzec 14, 2008 #48 Małgośka ma dobry biceps. Niczym moja Pani Profesor od chemii :mrgreen:
0 unclevictor Użytkownik Marzec 14, 2008 #51 Doda jak dla mnie gdyby nie make-up to by byla koniem ;] nie podoba mi sie, wole swoja kobiete
C 0 cr7 Użytkownik Marzec 14, 2008 #52 A to plastikowe lale to też kobiety ? Kliknij aby rozwinąć... Fakt, jest sztuczna (np. cycki ???? ) i pojeb... ale jak na nią patrze to aż mi .. łoj ???? Chociaż napewno bez makijażu (nie wiem jak sie pisze dokładnie) i tych różnych dupreli jest pewnie średnia.
A to plastikowe lale to też kobiety ? Kliknij aby rozwinąć... Fakt, jest sztuczna (np. cycki ???? ) i pojeb... ale jak na nią patrze to aż mi .. łoj ???? Chociaż napewno bez makijażu (nie wiem jak sie pisze dokładnie) i tych różnych dupreli jest pewnie średnia.
36 lalo Forum VIP Marzec 14, 2008 #55 Ge(L)o tak krytykujesz a jakby Doda i Ewa Sonet stały przed Tobą to byś się ani chwili nie zastanawiał ;]
Ge(L)o tak krytykujesz a jakby Doda i Ewa Sonet stały przed Tobą to byś się ani chwili nie zastanawiał ;]
0 radek_3city Użytkownik Marzec 15, 2008 #59 wtulił by morde ???? Kliknij aby rozwinąć... Dobrze prawi.....dobrze...:spokodfhgfh: