B 0 bartek9628 Użytkownik Wrzesień 7, 2006 #21 Może chociaż ktoś to przetłumaczyć? Bo to chyba jakiś błąd w oprogramowaniu.
2,8K mazaq Forum VIP Wrzesień 7, 2006 #22 You have entered an invalid registration code - znaczy nic innego jak " Wpisałeś zły kod rejestracji/promocji
You have entered an invalid registration code - znaczy nic innego jak " Wpisałeś zły kod rejestracji/promocji
0 mavionis Użytkownik Wrzesień 8, 2006 #23 no niby tak ale ja nie miałem żadnego okienka z kodem rejestracyjnym... a kod promocji zrobiłem na kopiuj/wklej więc też nie możliwe by było coś nie tak
no niby tak ale ja nie miałem żadnego okienka z kodem rejestracyjnym... a kod promocji zrobiłem na kopiuj/wklej więc też nie możliwe by było coś nie tak
0 coby182 Użytkownik Wrzesień 9, 2006 #24 skonczyla sie promocja i tyle, czy ty czytac nie potrafisz ????
B 0 bartek9628 Użytkownik Wrzesień 9, 2006 #25 A jak by się promocja skończyła to bym mógł wejść na stronę tylko po prostu bym miał 0 na koncie a więc nie pieprz głupot.
A jak by się promocja skończyła to bym mógł wejść na stronę tylko po prostu bym miał 0 na koncie a więc nie pieprz głupot.
0 coby182 Użytkownik Wrzesień 10, 2006 #26 hahah przeciez mozna wejsc na strone :!: i sie normalnie logowac oraz rejestrowac, tylko kod nie dziala ???? . Ale juz niewazne, widac ze niektorzy ludzie nie sa na tyle rozgarnieci zeby to zrozumiec ????
hahah przeciez mozna wejsc na strone :!: i sie normalnie logowac oraz rejestrowac, tylko kod nie dziala ???? . Ale juz niewazne, widac ze niektorzy ludzie nie sa na tyle rozgarnieci zeby to zrozumiec ????
R 0 robkik Użytkownik Wrzesień 11, 2006 #27 dzis probowalem zagrac i nie moge sie polaczyc z serwerem chyba nic z tego nie bedzie wyplacili juz komus??
dzis probowalem zagrac i nie moge sie polaczyc z serwerem chyba nic z tego nie bedzie wyplacili juz komus??
0 afrance Użytkownik Wrzesień 11, 2006 #28 Ta promocja chyba sie juz skonvczyła bo czkeam na kase juz pare dni!!! a szkoda było by co wygrac!