-------------------------------
Od początku, budżet na chwile obecną 230 zł.--
-------------------------------
Dyscyplina: Pilka Nozna Iran Pro League
Spotkanie: Malavan vs Persepolis
Typ: 2
kurs: 2,0
buk:
Bet365
Data: 24.12.2013 g.12.30
Stawka: 30 zł
Spotkanie lidera ligi Irańskiej z drużyną gospodarzy, zajmującą miejsce w środku tabeli. Dokładnie 7 pozycja. Drużyna Persepolis ma najlepszą defensywę w całej lidze, co odzwierciedla się w liczbie straconych goli. Jak na razie był to ich klucz do sukcesu. Jeżeli chodzi o ofensywę no to mamy tutaj nie jasną sytuację ponieważ połowa klubów reprezentuje poziom bliski naszej okręgówce i wyniki 5:0 lub 6:0 są na porządku dziennym kiedy góra tabeli spotyka dół. Jednak kiedy przyjrzymy się wynikom jakie Persepolis osiągała z pretendentami do pierwszej piątki to okazuje się, że pierwsze miejsce nie wzięło się z przypadku.
Do tego typu przekonuje mnie przede wszystkim nuta ryzyka :wink: Oby lepszy okazał się lepszym. Z mojej strony 30 zł na Persepolis w wydaniu wyjazdowym z kursem 2.0
Wesołych świąt wszystkim.
-----------------
mecz bez emocji, gol na początku meczu i nieszczęsne ataki gospodarzy do końca meczu. Niestety Persepolis nie wyjawiało ambicji do strzelenia następnej bramki. Nuda, ale liczy się że wygrany zakład.
Wczoraj obstawiłem remis Arsenal vs Chelsea, dzisiaj też wygrany zakład. Święta sprzyjają zakładom