>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LeonBets- Bonus 100% do 290zł - TYLKO DLA POLAKÓW !!

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Wszystko jest zawsze dyskusyjne i wszystko można zmienić. To bukmacherzy są dla graczy, nie odwrotnie
Jak podchodzicie w ten sposób to nie dziwię, że póki co jesteście nieznanym bukmacherem. Największe firmy (widać słusznie) wychodzą z kompletnie różnym tokiem myślenia. Gdyby nie było bukmacherów ludzie i tak by obstawiali między sobą, bez ludzi bukmacherzy nie będą istnieć. Tak samo jest z każdą usługą. To podstawa szeroko rozumianej ekonomii i przede wszystkim marketingu.
Co do bonusu 10 % w Pinku to czywiście, że lepiej. Zwłaszcza, że limit jest &quot;troszkę&quot; większy. Kasę masz od razu. Obrót można zrobić 1 zakładem. U Was tak na prawdę bonusu nie ma. Bo wpłacę 100 $, dopiero po obrocie 2500 $ dostanę drugie 100 $. Grając za tyle samo w Pinnacle dostane 10 % a dalszą różnicę 90 % wyrobię sobie tylko na samej różnicy kursów ...

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Bardziej przypomina mi to program lojalnościowy niż bonus od depozytu. Zbierasz pkt za obstawianie meczy i później możesz wymienić na pieniądze.

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Dla mnie ten Leon to jest taki bardziej Lol bo te warunki dotyczące bonusu są po prostu poniżej krytyki, a ten który się zdecyduje to naprawdę musi być dobrym graczem aby zdobyć ten bonus bo przeciętny gracz jedyne czego się dorobi u tego Leona czyt. Lola to minusa a nie bonusa hehe ale mi się zrymowało.
A dla Lola za taką promocję daję:zoltakartka:
pozdro

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
na LeonBets grają przede wszystkim profesjonalni gracze którzy cenią wysokie limity i dobre kursy, a nie to jak trudno obrócić bonus ( co nie jest prawdą, bo wcale nie jest tak trudno).
Grałem i jakoś na typowaniu na żywo zawsze mogłem zagrać za max 100 USD. Generalnie fajnie to wszystko wygląda, ale jest parę mankamentów - właśnie to live. Także kursy są często blokowane, wystawiane z drakońską marżą.

Do góry Bottom