witam wczoraj ukonczylem 18 lat i chcialbym skorzystac z promocji 365 czy legitymacja szkolna moze byc zamiast dowodu ktorego obeznie nie posiadam ???? ?
Aby otrzymać bonus trzeba wysłać skan dowodu. Najpierw dokonać wpłaty depozytu, nastepnie aktywować bonus za pomocą kodu. Później można obstawiać za sumę depozytu. Natomiast grać bonusem można dopiero po weryfikacji danych. Czyli wysłaniu skany dowodu lub paszportu. W przypadku niejasności, podejrzeń o wyłudzenie bonusa dzwonią do danej osoby na telefon podany przy rejestracji w celu weryfikacji.
Z tego co czytałem na innych forach obecnie weryfikacja danych trwa ponad tydzień.
pozdr.
Ja wysłałem im skan jak wpłacałem i nie dostałem meila zwrotnego wiec po jakichs 30 minutach zapytałem na czacie czy przyjęli a koles kazał mi czekac i napisał za chwilę, że przeprasza a jego koleżanka za ten czas mi sprawdzała dokumencik ????
Dokładnie jak napisał Vader TRZEBA przedstawic dowód osobisty lub paszport. Jeśli chodzi o weryfikacje to ja miałem 1 dzień zagadac trzeba na live chat czy już zostaliśmy "obsłużeni" to ich troszkę ruszymy do szybszej pracy