Chciałem się od ciebie dowiedzieć jaki walor bukmacherski na ta wypowiedź ? Otóż dowiedzieliśmy się o twoich marzeniach. ( Jak ja miałem 15 lat marzyłem trochę o czymś innym ???? ). Dalej obawy w stylu, "znając życie" dostaniemy
Ukraińców albo ruskich. To nie tylko nie ma waloru bukmacherskiego, ale też jest niczym nie popartą tezą. No chyba, że robiłeś badania na przestrzeni ostatnich lat jak często polskie drużyny losowały sąsiadów zza wschodniej granicy. (W takim jednak wypadku lepiej robić badania jakie liczby padały najczęściej w
LOTTO. No i na końcu wreszcie mamy, uff coś co może mieć jakiś walor bukmacherski - teza, że nasza przygoda się szybko skończy. Rozumiem, że bez względu na to czy trafimy na ruskich czy na United. Oczywiście teza niczym nie poparta bo w momencie pisania postu nie było wiadomo na kogo trafimy.
Nie piszę tego, żeby dążyć do jakiegoś spięcia, ale trzeba przypomnieć, że to forum to jest
forum bukmacherskie, a dział stricte dotyczy bukmacherki (
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tbody><tr valign="bottom"><td>
</td><td>
</td> <td width="100%">
Forum Bukmacherskie >
Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie>
Liga Europejska</td></tr></tbody></table>
. Tematy luźne, "kibicowskie" też są na forum, ale nie w tym dziale. Myślę, że wszyscy bardziej spodziewają się jakiś analiz sportowych mogących coś pomóc przy betach.
A tu mamy dla porównania post jak najbardziej zasadny. Zwięzły i już rzucający światło na ewentualne bety. Ja oczywiście nie analizuję merytorycznie tego, ale to jest jakiś punkt widzenia typera/kibica który ma sens na tym forum.