>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Legalny Buk

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Witam, wolę nie ryzykować i chcę skorzystać z legalnego buka i tutaj moje pytanie czy jest ktoś w stanie mi pomóc w wyborze najlepszego legalnego buka kursy, promocje itp. Dziękuję z góry.

RBR1one 583,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dla mnie zdecydowanie najlepszym legalnym bukiem ktory dopiero co wszedl na rynek jest iforbet. Najwazniejsze info to takie ze potracaja tylko 6% od stawki a nie jak gowniany sts 12% plus oferte maja bogatsza

typereks 866

typereks

Użytkownik
Dla mnie zdecydowanie najlepszym legalnym bukiem ktory dopiero co wszedl na rynek jest iforbet. Najwazniejsze info to takie ze potracaja tylko 6% od stawki a nie jak gowniany sts 12% plus oferte maja bogatsza
Słabe kursy, słaba oferta i minimum 3 zdarzenia by nie płacić podatku od obrotu oraz nie wspomnę o słabym live według mnie.

W 82

wilshere

Użytkownik
Ten iforbet to dno, zlecilem wplate i czekalm 2h, po czym napisalem do konsultattow, a oni mnie kieruja do konsultatnow dotpay, szkoda ze dotpay pracuje w godzinach 9-16, jest to juz kolejny moj przypadek, depozytu pewnie juz dzis nie zobacze, a mecze przepadna.
NIE POLECAM !

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
I dodaj limity smieszne po 200zl to w totolotku masz o wiele bogatsza oferte i przez aplikacje mobilna masz tez 6% podatku jakbys nie wiedzial...Do tego promo w kazdy piatek bez podatku kurs 2,0 i min zaklad 100zl...I jak LM i LE...tj to samo powiem krotko przy kursach ich a forbet to forbet im butow nie umywa no i co najwazniejsze zaswiadczenie o wygranej mozesz wziasc w ludzkim miejscu a nie w ostrodzie czy gdzies tam jest jest w forbecie????

A 57

arturkus

Użytkownik
Ten iforbet to dno, zlecilem wplate i czekalm 2h, po czym napisalem do konsultattow, a oni mnie kieruja do konsultatnow dotpay, szkoda ze dotpay pracuje w godzinach 9-16, jest to juz kolejny moj przypadek, depozytu pewnie juz dzis nie zobacze, a mecze przepadna.

NIE POLECAM !
zaraz, zaraz czy ja dobrze rozumiem, że krytykujesz buka bo nie doszła Ci wpłata do nich? ????

Przecież to obsługuje firma dotpay i jedyne co możesz skrytykować to, że mają taki system wpłat (choć ja z dotpay właściwie nigdy nie miałem żadnych problemów).

To tak jak ja bym poszedł do sklepu i powiedział, że sklep jest beznadziejny bo odrzuciło mi płatność kartą, no śmiech na sali ????

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
sts i fortuna pod względem wszystkich aspektów, reszta jest tylko słaba konkurencją. Raz sts ma lepsze kursy, raz fortuna, nie ma zasady.
chyba żartujesz z fortuną... beznadziejna oferta i płatnosci tylko przez transferuj, zapomnij ze wplacisz tam kase w weekend albo w godzinach pozno-wieczornych, jak dla mnie tylko forbet (brak limitow na nizsze ligi, brak podatku, szybkie wyplaty, call center od wczesnego rana do poznego wieczora, na maile odpisuja praktycznie cala dobe i maja mnostwo bonusow), jak ktokolwiek twierdzi inaczej to chyba jest z ich konkurencji ;)

Do góry Bottom