Valentia-Latina over 176,5@1,52
fortuna
Troche te kursy wydaja mi sie za duze na Latine wiec trzeba skorzystac z w miare niskich linii punktowych na mecz. Sasiedzi z tabeli i.podobne ekipy jesli chodzi o personalia. Bardzo wazny mecz dla obu ekip w kontekscie ucieczki od trzynastego mieejsca wiec watpie czy ktos tutaj dopusci do 3-0,szczegolnie wlasnie Latina, ktora ma punkt mniej i mecz wiecej. Niby Sora dzisiaj powinna dostac do zera jednak ta ekipa jest grozna dla kazdego w tym.sezonie i trzeba przed nią uciekac tym bardziej,.ze tez maja mecz mniej od Latiny. To powinien byc bardziej wyrownany mecz niz kursy wskazuja i nie zdziwiła by mnie tutaj wygrana Latiny.
Modena- Perugia
Perugia over 93,5@1,83
Over 183,5@1,85
fortuna
O 15:30 mamy hit w Modenie. Mysle, ze nie warto pchać sie w Perugie po tak marnych kursach. Oczywiscie biorąc pod uwage ostatnia dyspozycje obydwu ekip to kursy wystawione prawidłowo jednak watpie zeby Modena tak łatwo ten mecz puściła. Wiadomo, ze przewagą Perugii jest posiadanie dwoch mega gwiazd podczas gdy Modena ma taką jedną, jednak z.drugiej strony na wszystkich pozostałych pozycjach raczej nigdzie nie ma przewagi Perugii. Zaden wynik mnie tutaj nie.zdziwi jednak najbardziej prawdopodobne to.jakies 1-3 po ostrej walce lub jakikolwiek wynik po tie breaku. Przy 1-3, linia na pkt Perugii powinna byc na lajcie pokryta. Jesli wygra Modena to tym bardziej linia punktowa na mecz powinna siąść bo wtedy mecz pewnie bedzie jeszcze bardziej zaciety.