undertaker_tsw
Użytkownik
Ale dzisiaj rzez.faworytow kursy po.ponad 5 i 7 siadly ale jakies mega sensacje tobyc niepowinny bo i milano i padwa maja tendencje zwyszkujace.
Nie martw.sie jeszcze.pilka w.grze. Za to Milano hit sezonu dobrze,.ze tej.podpuchy nie wzialem ????Ładnie to przepierniczy Castellana. Nie wiem dlaczego się dałem nabrać na nich ????
Castellana i Trentino XDŁadnie to przepierniczy Castellana. Nie wiem dlaczego się dałem nabrać na nich ????
Więc było grać na Monze skoro dla ciebie to żadna sensacja.Co wie wiecej? że 5 punktów z rzędu pójdzie przy 20:13? puknij sie w łeb bo w każdym poście poziom twojej głupoty jest coraz wiekszy. Wszystkie buki internetowe linia 15.5 a fortuna 21.5, 14 buków internetowych nie wiedziało tego co jasnowidze z Fortuny haha doprawdy logiczne, rzeczywiście masz racje XD
idąc tym tropem to ch..uja grasz u buka w ogóle, skoro wie wiecej i zawsze ma racje to wygrywanie jest niemożliwe, to by wynikało z twojej bezmózgiej logiki
Monza już Perugie na wyjeździe ograła w tym sezonie, wiec poziom prezenuje wysok. Żadna sensacja to nie jest
Nikt nie mówi, że fantastyczna, ale to nie są żadne leszcze. Przegrali 2:3 z Lube i wygrali 3:2 z Perugią, więc dlaczego mieliby teraz gładko przegrać z Trentino? potwierdzają tylko to co z najmocniejszymi rywalami pokazywali. Może trento jeszcze wyjmie, trzeba śledzićWięc było grać na Monze skoro dla ciebie to żadna sensacja.
I ta sama fantastyczna monza przegrała z Sorą.
No naprawdę proszę cię... ????
zrobiłem dokładnie to samo, sie k..a człowiek połaszczył na gówniane 0.10 zamiast grać najwyższą jaką dawali i sie jak na złość tak skończyłoJa grałem na Milano o 11.00 i miałem linie w Fortunie 21,5 i 22,5 i oczywiście dołożyłem sobie tą pierwszą linię i kupon w łeb!!!