dj_spoooke
Użytkownik
wszystko spoko krako tylko nie musiales kopiowac mojego tlumaczenia przebiegu rejestracji :zoltakartka: i poza tym wczesniej dawali 10$ wiec jednak sie nie postarales
po raz kolejny : w BJ możemy zagrać dopiero wtedy gdy będziemy mieli coś ponad te darmowe 5$ więc najpierw musimy coś ugrać na pokerzeczemu nie mozna w oczko grac?
na stronie masz tam zakładke " instantting" i tam masz juz reszte ;-)gdzie tu sie kaske wyplaca?
tego nie da się sprawdzić ile się rozegrało tylko mniej wiecej można ocalić...a gdzie sie sprawdza ile już ugraliśmy RH/??
więc i tak ciezko będzie żebyś co kolwiek ugrał bo njapierw trzeba na pokerze obrócić troche a jak jesteś nowicjuszem w tych sprawach to tylko szkoda czasukto mi powie jak tam sie wogole gra?? bo ja nic nie rozumiem z tego finskiego i w co najlepiej grac? bo ja w kasynie jestem cienki ://
ja od zlecenia czekałem tydzieńWypłacał już ktoś z tego pokera :?: Czy tylko 19krako91 wypłacił :?: I ile czeka się na wypłatę :?:
możliwe ze promocja jest zablokowana juz...a ja nie moge sie zarejestrwac caly czas im albo nie pasuje moje haslo albo kod z bonusem :/ ????