>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LeePoker 5$ za rejestracje bez depozytu! Sprawdzone !

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
http://www.leepoker.se
promocja z fińskiego forum , akutualnie dają 5$ z kodem przy rejestracji choć jesczze do niedawna było 10 ????
najważniejsze jest to żeby podać ten kod przy rejestracji :5dollarguzzi
wiec zaczynamy po kolei:

wchodzimy na strone
dajecie BLI MEDLEM i rejestrujecie sie. Jako ze wszystko po szwedzku napisze co i jak:
anvandarnamn: login
e-post: e-mail
fornamn: imie
efternamn: nazwisko
adress: adres
postnumer: kod pocztowy
stad: miejscowosc
telefon: telefon
kon: plec
fodelsedatum: data urodzenia (rok,miesiac,dzien)
losenord: haslo
bekrafta losenord: powtorzyc haslo
BONUS CODE: 5DOLLARGUZZI

Mało ludzi dobrych tam gra wiec nie ma problemu, bardzo dobry soft 3d ogólnie nic tylko wygrywać...
jest jeszcze jeden smaczek: Wszystko co wygracie ponad ten bonus możecie wyplacić a bonus zaboiorą , ja tak właśnie wygrałem na BJ ;-)
wygrałem 75 $ i wypłacili 70 na Netellera bez zadnych dokumentów
tym bardziej ze wypłacałem nie na swojego Netellera ;-)
naprawde polecam , jeżeli ktos nie umie grać to niech założy konto a ja mu pomoge ????
jak cos to walcie na PRIV :spokodfhgfh:

hali 3

hali

Użytkownik
kasa już jest teraz wystarczy pograć coś, hehe ale znając moje szczęście zaraz wszystko przerżne :jezora:

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
A obracać nie trzeba? Wystaraczy tylko ugrać ponad?
tak wtedy ci potrącą bonus... ale jeżeli ugrasz tych 200RH to nie bedzie problemu ???? tam masz w saldzie konta ile jeszcze musisz ugrać ta liczba sie zmniejsza po kazdym rozegraniu ;-)

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
znając życie to znowu większosc Polaków rzuci się na darmową kaskę i już nie będzie promocji ... a tymbardziej nie wypłacą ... mam nadzieje że się mylę i każdy ugra i wypłaci kilka $$ na NETELLERA ;)

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
znając życie to znowu większosc Polaków rzuci się na darmową kaskę i już nie będzie promocji ... a tymbardziej nie wypłacą ... mam nadzieje że się mylę i każdy ugra i wypłaci kilka $$ na NETELLERA
mi wypłacili 70$ wiec korzystaj póki jest promocja .... i nie narzekaj tylko obracaj ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
no założyłem sobie konto krako ale jakoś mail nie chce przyjsc ... zalogowałem sie nie otrzymawszy maila i odziwo udało się to ... wchodze i 0$ ... niewiem może jeszcze dopiszą ale coś mi się w to wierzyc nie chce :p

tomazo 0

tomazo

Użytkownik
Kontot den här koden tillhör är redan aktiverat. - i wsio jasne ????

Zrobiłem wszystko jak napisałeś ale nie wiem czy dali mi kase na tego leepoker, nie wiem gdzie wejsc zeby grac... nic nie wiem... jak dziecko we mgle. Co kliknąć, żeby &quot;coś&quot; zrobic ???? ?

Bästa hand $0.00 - chyba mi kasy nie dali...

Ok @konradinho mamy kase na koncie właśnie ją znalazłem w zakładce insattning/uttag

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
i od razu na usta cisną się słowa &quot;A nie mówiłem&quot; ;) tak myslałem że dużo Polaków będzie się rejestorwac i klapa choc mam dalej nadzieję iż się mylę. Choc nadzieja matką głupich :jezora:

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Dzięki 19krako91, softa już ściągam tylko teraz ugrać coś z tego :;/: bo ja w pokerka nie umiem grać a BJ to loteria :;/: Ale zobaczymy :mrgreen:

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
na o2 przychodzi odrazu , 5$ jest - ale jak sie tam softa sciąga?

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
i od razu na usta cisną się słowa &quot;A nie mówiłem&quot; ;) tak myslałem że dużo Polaków będzie się rejestorwac i klapa choc mam dalej nadzieję iż się mylę. Choc nadzieja matką głupich :jezora:
takie gadanie jest wkurzające, nie blokują Polsków tylko trzeba poczkekać na link aktywacyjny a ty się nie wymądrzaj ze a nie mówiłem tylok sam być coś podal bo to info jest napewno pewne przecież sam z niego wyplącałem... :-?
bo ja w pokerka nie umiem grać a BJ to loteria :;/:
soft bardzo łatwy w obsłudze tam są do wyboru tylko stoły nic trudnego ;-)

tomazo 0

tomazo

Użytkownik
wielkie dzieki za promocje ???? ciekawe jak gra tylko pojdzie ????

Ok nie moge grać na BJ jakoś a w Hold`em nawet kart mi nie daja. Co trzeba nacisnąć na poczatku gry?

Do góry Bottom