>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lech Poznań - Wisła Płock 30-07

Status
Zamknięty.
rooni 135

rooni

Forum VIP
Jak dla mnie może tu być remis. Chociaż Lech po porażce w Pucharze Intertoto będzie chciało wygrać ten mecz. Ale Wisła to trudny przeciwnik i nie można jej lekceważyć, tak jak Legia. Będzie tu 1 lub remis. Wygrana Wisły Płock jest mało prawdobodobna.

A 0

anders87

Użytkownik
mysle ze po dobrej postawie wisly w meczu z legia mozna sie spodziewac zwyciestwa gosci chociaz jak mowil poprzednik lech ma podrazniona ambicje po porazce w intertoto tylko nie zawsze z tej ambicji wiele wychodzi...mam jednak nadzieje ze lech powalczy o zwyciestwo

dani1987 0

dani1987

Użytkownik
Piłkarze Lech z pewnością nie będą chcieli zawieść po raz kolejny swych kibiców , lecz Wisła w tym sezonie może sprawić nie jedną niespodziankę. Analizując rynek transferowy widać ze to Lech jest zespołem bardziej wzmocnionym a Wisła straciła swojego najlepszego gracza Ireneusza Jelenia . Moim zdaniem Lech tego meczu nie przegra 1x

rooni 135

rooni

Forum VIP
Co za mecz 8) Wisła prowadziła już 2:0. Byłem pewien że Lech się już raczej nie podniesie i nie odniesie końcowego sukcesu. W 17 minut Lech był wstanie przeciągnąć szale zwycięstwa na swoją korzyść i wygrać 3:2 . Jednak widać że Kolejorz jest silnym zespołem który się nie podaje. Jednak nie zawideli swoich kibiców, i nadal myślą o występowaniu w europejskich pucharach w przyszłym sezonie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom