Odpowiedź jest prosta, bo tu za grę płacą w EURO :grin:Nie wiem dlaczego tak jest, ale w pucharahc graja naprawde fajny futbol. Peszko oczywiscie musial zlapac glupia kartke przez co nie zagra z City.
Czy ja wiem czy znowu tak posypało ?? ???? Tragedii nie bylo. Poza tym cos co lech zrobil super to nie rozsprzedal polowy skladu tylko Lewego i to zastapil go tak samo co by nie powiedziec lepiej Rudnevsem...Takze polityka tego klubu tak transferowa jak i biznesowa naprawde mi imponuje. W porownaniu do Wisly to niebo a ziemia. I naprawde Lech` zaczyna dzialac jak dobry europejski klub. Pełny stadion, atmosfera, dobre transfery, wyniki póki co doć dobre - wszystko się kręci.dawczan nie zapomnij że Lech miał już tą mocną ekipę dwa lata temu i wszystko się posypało.
Injaca tez szkoda, ale najbardziej Peszki, bo naprawde glupio lapie te kartki, choc z 2 strony...moze lepiej, ze nie zagra na wyjezdzie z MC niz mialoby go braknac w Poznaniu. Takze w sumie moze i dobrze sie stalo.Odpowiedź jest prosta, bo tu za grę płacą w EURO :grin:
Co do żółtych kartek to z MC odpadają : Injac, Peszko i Wichniar /ten ostatni to niewielka strata /
Widze ze wszyscy tu sie zachwycaja pierwszym miejscem w tabeli ale prawda jest taka ze teraz o jakiekolwiek punkty bedzie ciezko. Wyjazd do Manchesteru - tu raczej nie ma szans na jakis punkt. Pozniej u siebie z MC, moze remis przy wielkim szczesciu, potem wyjazd Salzburg, tez remis przy szczesciu i u siebie z Juve, raczej juz nas nie zlekcewaza, a zatem max to remis. Reasumujac to max 3 pkt w 4 meczach co mozem zdobyc, czyli 7 pkt na koniec, co nie da nam awansu, jedynie 3 miejsce. Amen.Czy ja wiem czy znowu tak posypało ?? ???? Tragedii nie bylo. Poza tym cos co lech zrobil super to nie rozsprzedal polowy skladu tylko Lewego i to zastapil go tak samo co by nie powiedziec lepiej Rudnevsem...Takze polityka tego klubu tak transferowa jak i biznesowa naprawde mi imponuje. W porownaniu do Wisly to niebo a ziemia. I naprawde Lech` zaczyna dzialac jak dobry europejski klub. Pełny stadion, atmosfera, dobre transfery, wyniki póki co doć dobre - wszystko się kręci.
Injaca tez szkoda, ale najbardziej Peszki, bo naprawde glupio lapie te kartki, choc z 2 strony...moze lepiej, ze nie zagra na wyjezdzie z MC niz mialoby go braknac w Poznaniu. Takze w sumie moze i dobrze sie stalo.
zgadza się mecz z juve kluczowy, przedewszystkim lech nie może tego meczu przegrać, przy remisie awans może być w nogach lechitów w ostatniej serii. No i dobrze by było gdyby juve jakieś punkty zgubił na redbulach.Tyle, że najpierw Lech gra z Juventusem a dopiero w ostatniej kolejce jedzie do Austrii ???? W urwanie punktu jakoś nie wierze z City, wiec mecz w Poznaniu z Juve jak dla mnie będzie decydujący i Kolejorz będzie musiał go wygrać aby awansować
W meczu 2. kolejki Ligi Europy z FC Salzburg islandzki arbiter Kristinn Jakobsson pokazał cztery żółte kartki piłkarzom Lecha. Otrzymali je Dimitrije Injac, Semir Stilić, Artur Wichniarek i Sławomir Peszko. Na szczęście dla żadnego z nich nie oznacza to absencji w kolejnym meczu Ligi Europy z Manchesterem City. – Od fazy grupowej Ligi Europy obowiązują nowe regulacje dotyczące kar indywidualnych. Dopiero po obejrzeniu trzech żółtych kartek dany zawodnik będzie musiał pauzować w kolejnym meczu – wyjaśnia kierownik Lecha Poznań, Łukasz Mowlik.
W tej chwili na BF leży 444 Euro na awans Lecha z grupy po kursie 5. Oznacza to, że ktoś kto wystawił ten zakład na sprzedaż chce postawić (zaryzykować) 1776 Euro po kursie 1.2 na to, że Lech z grupy nie wyjdzie.Skoro więc nikt nie chce tego zakładu przyjąć to raczej nie liczyłbym na to, że znajdzie się bukmacher, który przyjmie zakład po kursie 2-2,5 .Wydaje mi się że teraz jeśli jakiś bukmacher wystawił by na takowe zdarzenie kursy to na Lecha że NIE awansuje było by gdzieś koło 2,00-2,50 myślę.4 mecze do końca.Według mnie awans rozegra sie pomiędzy Juve a Lechem.Przed ostatni mecz w Poznaniu jak się nie mylę właśnie z Lechem.I nie oszukujmy się bo jeśli od tego meczu zależał będzie awans Juventusu i np potrzebować będą do wyjścia wyniku 2-0 to przyjadą i wygrają 2-0.
ale takie są realne szanse na to, że lech nie wyjdzie z grupy - baaardzo prawdopodobny scenariusz. zresztą tak jak napisal 'sieczka' przeglądnij sobie kursy na awanse z grup na betfair - co oferują ludzie, nikt Ci nie weźmie beta ze lech nie wyjdzie po takim kursie.Ale przeciez żadne bukmacher nie wystawi 1,20 na to że lech nie awansuje przy 4pkt Kolejorza i liderowaniu w grupie i dwóch meczach na własnym stadionie.