>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lech Poznań - Legia Warszawa, niedziela 22 marca godzina 17:00, HIT 25 kolejki

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Niedziela 22 marca 2015
Godzina 17:00

VS

LECH POZNAŃ - LEGIA WARSZAWA
2,31- 3,23 - 3,01

W niedzielę hity w Primera Division i Premier League, ale także mamy swój szlagier w Ekstraklasie! ;)
W Poznaniu na Bułgarskiej Lech podejmie Legię. Lech po wpadce z Zawiszą. Legia po remisie z Wisłą. Oba zespoły podrażnione zatem, oba się odgrażają i zapowiadają zwycięstwo. Czy z dużej chmury spadnie maly deszcz ?
Legia ma 6pkt przewagi na ten moment nad Lechem.
Kto wygra niedzielne starcie ?
Zapraszam do dyskusji ! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 453

dresu

Użytkownik
Lech u siebie jest dużo lepszą drużyną niż na wyjeździe nie popełnia tylu błędów, Legia nie wiem co można o nich powiedzieć raz wygrywają i grają dobrze potem przychodzi kolejny mecz i lipa. Lech na jesieni powinnien przez wygrać ten mecz z Legią ale to był wyjazd no i jak się skończyło 2-2 ale teraz Lech zagra u siebie będzie pełen stadion ponad 40tys. kibiców i myślę że ten doping poniesie Kolejorza do zwycięstwa nad Legią i strata zmaleje do 3 punktów.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Jak wygląda murawa w Poznaniu? Czym większy &quot;dywan&quot; tym większe szanse daje Legii, lepiej im się gra na równej murawie.

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Jak wygląda murawa w Poznaniu? Czym większy &quot;dywan&quot; tym większe szanse daje Legii, lepiej im się gra na równej murawie.
Obie drużyny bazują na technice czy szybkich kontratakach - a poza tym to murawa jest taka sama dla każdej z drużyn.

Lech bez Darko Jevtica a pod znakiem zapytania stoi występ Arajuriego i Pawłowskiego. O ile Fina się jeszcze zalepi na środku obrony to Pawłowski mimo, że nie w pełni formy - to z Legią mu się grało ostatnio swobodnie - a przy obecnej dyspozycji Lovrencicsa czy Hamaalainena - to jednak Lech ma bidę w na skrzydłach i w środku pola (tutaj pod względem fizycznym).

Także na tą chwilę nic innego jak: Legia Warszawa lub Remis ▶ 1.60 Bet365

K 25

kwas28

Użytkownik
Bukmacher: UNIBET
Typ: Rzeźniczak kartka
kurs: 1,85
Kurs może nie powala na kolana , ale typ bardzo prawdopodobny. Przede wszystkim typuje ze względu na 7 żóltek Kuby. 8 kartka wiadomo , pauza 1 mecz. W następnej kolejce ,,świątecznej,, Legia gra u siebie z Piastem, a za 2 tygodnie ciężki mecz do Gdańska na Lechię. Moim zdaniem idealna okazja by podstawowy obrońca ,,Wojskowych,, się wyczyścił z kartek.

K 2K

kfjatek

Użytkownik
Też uderzam w kartki na ten mecz, mimo iż sędziuję Musiał.
Trałka, Vrdoljak - główni kandydaci do kartek, nie ma się dziwić że 1,8.
Linetty, Kędziora - po 2.75 - obaj zadziorni, wyjdą w 11tce, grają na pozycjach podatnych na karteczki, lubią zbierać kartki. Atmosfera zrobi swoje, małe doświadczenie.
Bereszyński 4,0 - wiadomo jakie przywitanie, liczę że się zagotuję choć raz, na skrzydle będzie walczył z Pawłowskim.
Zaura w Unibecie nie zaproponowali ;)
1X2 dla mnie no bet, choć zaskoczyły mnie trochę kursy. Spodziewałem się bardziej wyrównanych. Lech u siebie rzadko gubi punkty, ale ogólna forma sportowa całej drużyny nie za wysoka, podobnie jak Legii.

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Pinnacle Sports oferuje za &quot;dwójkę&quot; 3,07 i mocno mnie tym kusi. Najlepiej grający zespół u siebie, kontra najlepsi wyjazdowicze. Moim zdaniem tylko te dwie drużyny rywalizują o mistrzostwo. Legia mimo rotowania składem, wpadek w lidze nie straciła lidera, co dla mnie jasno obrazuje, kto może jej zagrozić. Uważam, że na dzień dzisiejszy Wojskowi są lepsi piłkarsko od Lecha i mimo iż Kolejorza będą wpierały tysiące fanów, Legia uciszy trybuny przy Bułgarskiej. Za niedużą kwotę skuszę się na typ Lech - Legia / 2 @ 3,07 Pinnacle

lars19 272

lars19

Użytkownik
Polskie gran derbi albo inaczej polskie kopanie się po czole. Ostatnie pojedynki między tymi drużynami, jak popatrzymy wygrywała lub remisowała Legia. Drużyna z Warszawy w ubiegłej rundzie Ekstraklasy i Ligi Europy grała fajną, miła dla oka piłkę, no właśnie grała.
Transfer Miro Radovica do Chin kompletnie zmienił oblicze tej drużyny. Śmiem twierdzić, że bez niego ta drużyna traci jakieś 40 procent na jakości. Nadal w składzie znajduje się Żyro i Ondrej Duda i Michał &quot;Fatalny&quot; Kucharczyk stanowiący o sile zespołu z przodu.
Żiru w akcji, niebanalne przyjęcie na rękę i to skupienie na twarzy:

Mecz z Wisłą jak to bywało w ubiegłych latach, sędzia wspomógł Wojskowych przy 1 bramce
Nie wspominam o Marku Saganowskim bowiem powinien on się udać jak najszybciej na emeryturę lub poprosić trenera o niewystawianie go pierwszym składzie, jego obecność na boisku niewiele wnosi a jeżeli ma już wykorzystać jakąś sytuację kończy się to niecelnym strzałem ( jego indolencja z Wisłą ).
Legia gra słabo, nie zmieni tego zryw w Amsterdamie czy wygrane w lidze. W obronie na czele z bramkarzem zdarza im się popełniać błędy.
Lech patrząc po wynikach też szału nie robi ale to takie nadzwyczajne mecze, zupełnie inna atmosfera, pełen stadion, adrenalina, emocje.
Lech dostaje na widelcu Legię, która boryka się z problemami.
Dużo te zależy od składów, od Berga czy wystawi SA w pierwszym składzie czy Sagana.
Czy w bramce stanie Kuciak i wpuści jakiegoś babola czy też Malarz? Wiele niewiadomych.
Skłaniam bym się w kierunku Lecha ale czuje jednak kopanko po czole w polskim stylu, czyli najrozsądniej będzie wytypować dzisiaj remis.
Lech Poznań - Legia Warszawa X @ 3,40 bet365

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Trudny mecz do obstawienia. Uważam tak jak @lars19, dużo zależy od składów, a na pewno głównie od tego czy w składzie Legii od 1 minuty zobaczymy SA czy Sagana - SA jest bramkostrzelny, natomiast Marek? Może i walczy, biega, ale to już nie jest to samo co było pare lat temu, dla mnie po prostu już się nie nadaje do takiego klubu jakim jest Legia, gdzie trzeba więcej od siebie dać, skoro chcą walczyć o europejskie puchary.
W ostatnim meczu w Pucharze Polski Skorża oszczędzał zawodników i mecz wyglądał raczej spacerkowo, żeby się nie zmęczyć na dzisiaj, co też może mieć duży wpływ na dzisiejszy wynik spotkania.
Legia w tym roku słabo, jednak z tymi z wyższej półki przeciwnikami potrafią grać. Jak dla mnie obie drużyny strzelą gola i padnie w meczu więcej niż 2.5 bramki, jednak kto wygra? Nie umiem chyba tego wytypować, jednak skłaniałbym się bardziej ku Legii przez wgląd w ich umiejętności personalne, które są po prostu wyższe niż Lecha.
Liczę tutaj na sporo bramek, chociaż zdaje sobie sprawę jak wygląda nasza Ekstraklsa - jednak są mecze, w których pada ich więcej i ten taki właśnie może być.

duckland 884

duckland

Użytkownik
Zgadzam sie z Wojttekkk gram dzisiaj ze obie druzyny strzela po 1.90 to mysle kurs rewelacja patrzac na to jak Lech gra u siebie(29-9) i ile bramek strzelila Legia (50) to kurs moim zdaniem bajeczka. Powodzenia!

Do góry Bottom