rozwin mysl. miales nie zaktualizowany obrot i dodali ci teraz bonus?Dodali bonus jeszcze na starych warunkach
wydaje mi się, że nie. na 99%.Czy było info od samego początku , że max wygrana to 2500 zł z konta bonusowego ?
Nie było. Znaczy się w tych kolejnych bonusach tak. W tym na początku przy 1.80 obrocie nie byloCzy było info od samego początku , że max wygrana to 2500 zł z konta bonusowego ?
W pierwotnej kurs był 2.00. Pozniej 1.80, a ostatecznie 2.50Dobrze rozumiesz. W pierwotnej wersji był to kurs @1.8, ale potem regulamin zmieniał się kilkukrotnie(zarówno odnośnie kursu, jak i wartości bonusu i warunków obrotu)i obecnie jest tak jak piszesz.
Przestań grać po kursach to w końcu i 2.50 trafisz.Dobrze rozumiem regulamin obrotu bonusem?
Że muszę kurs 2,5 na zdarzenia,nie Ako? Przecież to cholernie trudne taki singiel trafić z takim kursem
Dobrze rozumiesz. W pierwotnej wersji był to kurs @1.8, ale potem regulamin zmieniał się kilkukrotnie(zarówno odnośnie kursu, jak i wartości bonusu i warunków obrotu)i obecnie jest tak jak piszesz.
Max wygrana 2500 zł z bonusu raczej już dyskwalifikuje taką metodę obracania bonusuzagrajcie kontrę na turbokurs lub super kursy w betclicu i tak najmniejsza strata obrocicie bonus
U mnie przed chwilą wpadło 3856 złotych na moje konto bankowe po 36 godzinach od zleceniau mnie 2 x cofka wypłaty,i kasa wraca na konto
czemu coffka?u mnie 2 x cofka wypłaty,i kasa wraca na konto