Ja czekam już 28 godzin na 3856 złotych. Teraz wszedłem na ich stronę i mają przerwę techniczną...Te wypłaty to chyba na chybił trafił zlecają, jedni mają po kilku h a inni muszą czekać kilka dni
Ja zleciłem dziś 602 zł, rozbiłem na mniejsze wypłaty, 2x275 i 52.Ja czekam już 28 godzin na 3856 złotych. Teraz wszedłem na ich stronę i mają przerwę techniczną...
Może znów zmieniają warunki bonusuJa czekam już 28 godzin na 3856 złotych. Teraz wszedłem na ich stronę i mają przerwę techniczną...
Widzę że wypłacać zaczynają a mój licznik wciąż na 850... Jutro wygasa bonus. Nie wiem czy mam zagrać te 2.5 czy czekać
No ja zagrałem brakujące 120 zł jakoś i weszło w saldo, zleciłem we wtorek wczoraj po 17 kasa weszła na bankowe.tylko czy mam pewnosc ze po zagraniu tego 2.5 dostane ten bonus... bo tez mysle zeby poczekac do konca dnia i zagrac to 2.5
no to dziwne bardzo. zaklady sa traktowe jak do nowego bonusu a pozniej jak dostajesz bonus to masz warunki stare czyli nie musisz obracac x3 i dostajesz 150% a nie 100%?No ja zagrałem brakujące 120 zł jakoś i weszło w saldo, zleciłem we wtorek wczoraj po 17 kasa weszła na bankowe.
Miałem to samo - brakowało do obrotu ok. 200 PLN po 1.8. Dobiłem po 2.50 do 1000PLN, bonus przyznali, teraz czekam na wypłatę (od wczoraj).no to dziwne bardzo. zaklady sa traktowe jak do nowego bonusu a pozniej jak dostajesz bonus to masz warunki stare czyli nie musisz obracac x3 i dostajesz 150% a nie 100%?