Dyscyplina:
Piłka nożna,
Anglia - League One
Godz: 20:45
Spotkanie: Scunthorpe United - Plymouth Argyle
Typ: BTTS/Yes
Kurs: 1.73
Bukmacher: LVBET
Analiza:
Witam wszystkich. Zapraszam dziś do środkowej Anglii, dokładnie do miasta Scunthorpe, gdzie gospodarze będą podejmować drużynę Plymouth Argyle w przedostatnim meczu obecnego sezonu. Bezpośrednie starcie o grę w play-off, od tego meczu zależy bardzo wiele zarówno dla jednych jak i drugich. Scunthorpe w lepszej sytuacji - na 6 miejscu ( 70pkt), które daje grę w play-off, natomiast goście na 7 miejscu ze stratą 2pkt - muszą wygrać te spotkanie jeśli chcą wyprzedzić drużynę gospodarzy w końcowej klasyfikacji. Remis tak naprawdę kończy ich marzenia o 6 miejscu w tym sezonie z racji różnicy strzelonych goli: Scunthorpe +13 / Plymouth +4 ( w przypadku takiej samej ilości punktów decyduje różnica bramek, nastepnie ilość strzelonych bramek).
Forma:
Ekipy grały do tej pory 7 razy, z czego 5 zwycięstw zanotowała drużyna z Scunthorpe, a 2 zwycięstwa drużyna z Plymouth.
Ostatnie 5 meczy gospodarzy w lidze to w sumie 3 zwycięstwa i 2 remisy.
Goście natomiast 2 zwycięstwa, 2 remisy i porażka.
Myślę, iż warto zastanowić się nad tym meczem - BTTS na spokojnie powinien wejść... W zależności od bukmachera można i złapać kurs 1.83. Dopiero zaczynam zabawę na forum, myślę że nie raz jeszcze o mnie usłyszycie... Oby z tej lepszej strony. Stawka maksymalna 10j ( skala 1-10j). Polecam i życzę powodzenia!
Ps. Drugi mecz, warty również uwagi to według mnie spotkanie Doncaster z AFC Wimbledon... Sam zagram over 1.5 gola drużyny gości po 3.00, którzy walczą o utrzymanie. Tutaj ostrożniej i stawka 5j. Pomogłem? Podziekuj. Wysokich wygranych!!! Pozdrawiam