>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lb 0.5

P 0

pub

Użytkownik
Witam
Mam pytanie czy w oferice betfair znajde zaklady dotyczace libczy bramek w meczach, a dokladnie lb 0.5 ??
Jesli tak to prosze mi w łatwy sposob wytlumaczyc gdzie mam wejsc na stronie abym znalazl takie zaklady, poniewaz sam przegladam strone i nie widze tego typu oferty.
Bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
W zakładce &quot;dokładny wynik&quot; stawiasz że nie wygra wynik 0-0 lub w &quot;sumie goli&quot; stawiasz na jeden lub więcej gol ;)

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Witam Was, chciałem odświeżyć ten temat i zapytać czy obecnie gra ktoś z Was metodą na over 0,5 gola?
I jeszcze jedno bardzo prosił bym o odpowiedź czy orientuje się ktoś z Was czy po trafieniu kilkunastu spotkań z rzędu betfair narzuca w późniejszym czasie jakieś limity na pojedyncze zakłady za wysokie stawki na spotkania over 0,5?

A 44

ab178

Użytkownik
Betfair to giełda zakładów. Im jest na rękę, że grasz wysokimi stawkami (zresztą to względne) ponieważ płacisz podatek od wygranych netto. Wysokość stawki ogranicza suma pieniędzy jaka stoi na danym kursie.

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Od jakiegoś czasu gram &quot;na sucho&quot; mecze over 0,5 za 1 razem &quot;spudłowałem&quot; przy 65 meczu za drugim doszedłem do 76 spotkania. Wiem, że w rzeczywistości może być całkiem inaczej, zdaje sobie z tego sprawę. Stad chciałem Was zapytać, czy ktoś z Was gra i czy to ma szanse powodzenia

Panowie powiedzcie mi jedno bo nie rozumiem typu powyżej 0,5 gola jest opcja 1 gol lub więcej i tam jest kilka możliwości 3 na niebiesko i 2 na czerwono, który z nich jest dla rezultatu over 0,5 bramki, pomóżcie

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Wojtas ta metoda ma sens ale musisz sobie ustalić jakiś realny sens np z 20e zrobić 100e i wygrywasz i wypłacasz bo grając w nieskończoność to na bank przegrasz ????
A opcje masz dwie znaczy ja dwóch używam
Albo dokładny wynik: stawiamy Lay na 0:0
Bądź suma goli: stawiamy Back na 1gol lub więcej

Do góry Bottom