>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

lazerwager.com - 15 $ Bonus No depoSit :)

spider231 0

spider231

Użytkownik
w okienko wpisujecie cyfre jaki chcecie miec zysk (RISK). jak np. macie jakis mecz przykladowy. na Polske po kursie @1.5 , wpiszecie w okienko 10 , to wam postawi za 20$ itd, nie wiem jak to inaczek wyjasnic :p
to ile trzeba wpisac w okienku shalke bo chce zagrac za calosc . czyli zysku by bylo 9 $ bo kurs jest 1.6 chyba wiec powinien wpisac 9 w okienku wg twojego ale pisze ze min 10 $ masakra ten buk np na remis shalke mozna dac 10 $ i wsykakuje ze zysk bedzie dwadziescia kilka $

T 11,3K

termii

Użytkownik
to ile trzeba wpisac w okienku shalke bo chce zagrac za calosc . czyli zysku by bylo 9 $ bo kurs jest 1.6 chyba wiec powinien wpisac 9 w okienku wg twojego ale pisze ze min 10 $ masakra ten buk np na remis shalke mozna dac 10 $ i wsykakuje ze zysk bedzie dwadziescia kilka $
moze specjalnie dali taka sume, zeby nie mozna bylo zagrac za to bez wplaty ???? .

ja zagralem na ruletce, wygralem 5$, mialem razem 20$ i postawilem na tennis na murraya (1.6,.. na nasze kursy), wpisalem 13, i mi postawilo za 18.6$ i kupon w toku ???? ,

T 11,3K

termii

Użytkownik
Dobra zapytalem o warunki obrotu i wyplaty bonusa na live czacie i sie dowiedzialem, ze:

&quot;

money needs to be played 35 times and money should stay in the acc 30days before withdrawal &quot;

Czyli jak dobrze rozumiem, trzeba bonus 35 razy obrocic i dopiero po 30 dniach mozna wyplacac, eh..&lt;/B&gt;

szu__ 0

szu__

Użytkownik
ja dałem za wszystko na St. Patricks Athletic remis
jakas dziwna ta promocja jak trzeba 35 razy obrocic wiec...

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Nie trzeba nawet na maila czekac.Po ostatnim kroku logowania, wyświetla się twoje id do logowania, już się możesz zalogować i 15 $ na koncie:spokodfhgfh:

guzior 6

guzior

Użytkownik
Hahahahahahha.... 35x trzeba obrócić!!!!
KRETYNIZM!!!
Nie ważne jaki kurs obstawiacie, trzeba 35x obrócić. :jezora::jezora::jezora:
Aaaa, żeby nie było ???? - nawet jak wygracie coś w kasynie/pokerze itp. to nie możecie wypłacić hajsu zanim nie obrócicie tych 35x całą kwotą 15$.
Promocja bez sensu (przynajmniej dla mnie).

sam-rothstein 0

sam-rothstein

Użytkownik
Hehe ja wchodze co parę minut na ruletke stawiam 1$ czy tam 1 oiro na czerwone i wygrywam i wychodze z ruletki wracam zaraz ponownie i tak w kółko ciągle wygrywam xd ????

Do góry Bottom