>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LAY

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
lay san lorenzo +172,9 GBP
lay bologna +128,25 GBP
lay osasuna -399 GBP
lay psv +158,65 GBP
lay slask +149,15 GBP
bilans dnia: +322,05 GBP
bilans ogolny: +820,35 GBP

A 498

addam44

Użytkownik
Zdzisio&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;A wiesz ze znowu idziesz pod...prad ???? Bo grasz niskie kursy.
Az dziwie sie ze&quot;znafcy&quot;juz Cie nie objechali ze na takich niskich kursach bankrut pewny!
I o ile gdy jechales progresja to przyznawalem im racje to teraz juz nie...
Ja kiedys tez szukalem sposobu na skuteczna progresja w&quot;ciemno&quot;,tj.taka grana bez jakiejkolwiek selekcji typow.Probowalem przerozne kursy;od 1.25(!!!) po 15! ???? I lipa!
Probowalem znalesc kurs ktory grany multiprogresja dawalby profit w dlugim okresie nawet wtedy gdy np.jedna progresja skonczy sie przegrana to zeby kilka-kilkanascie innych prowadzonych rownolegle nie tylko tamta strate pokryly,ale i daly zysk.
Tez lipa-choc sa &quot;naukowe rozprawy&quot;na innych portalach ze jest to mozliwe.
Probowalem nawet jechac kombinacje roznych systemow progresja.
Np.system PRZEGRAC ZEBY WYGRAC eg.edi8 ktory tu(i na innych portalach)narobil swego czasu zadymy ???? .Tez w ciemno tu nic nie zdzialamy.
Za to jest mozliwe wygrywanie progresja na TYPACH.Tzn,gramy okreslony kurs progresja ale typy starannie dobieramy.
TAK wg.mnie MOZNA!Rowniez wspomniany system edi8-gram nim czesto kursy 1.40-1.60.Przy trafieniu w nim dwoch typow wygrywamy kurs ok.1.70.Minusem tego systemu jest to ze gdy wejda 3 typy to...przegrywamy ????
Tylko ze skoro tak sie bedziemy przykladac do analizy to plaska stawka moze okazac sie...ZYSKOWNIEJSZA ????
Mam nadzieje ze mnie nie objedziesz za smiecenie w temacie ????

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
niektorzy pytaja co to jest Lay i zeby wyjasnic o co tu chodzi. Lay to inaczej &quot;nie wygra&quot;. link ponizej powinien byc pomocny:
http://zaklady.betfair.com/edukacja/obstawianie-na-nie-wygra-040112.html
a ten moj LAY to nic innego jak 1X czyli zwyciestwo gospodarza z popdporka na remis. z tym, ze ja analizujac mecze nie patrze pod katem czy gospodarz wygra czy nie. bardziej staram sie ocenic szanse (dobrym nosem trzeba sie wykazywac) na nie wygrana gosci.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Zdzisio&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;A wiesz ze znowu idziesz pod...prad ???? Bo grasz niskie kursy.
Az dziwie sie ze&quot;znafcy&quot;juz Cie nie objechali ze na takich niskich kursach bankrut pewny!
I o ile gdy jechales progresja to przyznawalem im racje to teraz juz nie...
plan jest taki, zeby mieisecznie zarobic 500 funtow. narazie to dobrze wyglada. zadobrze.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
lay carl zeiss jena
lay middlesbrough

nie mam sily robic podsumowania wczorajszego. wtopilem troche i .. popilem ???? ale z innej okazji. mam nadzieje, ze podsumuje dobry wtorek do spolki z poniedzialkiem. pozdro wszystkim.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
lay aarhus -398,75 GBP
lay petrolul +146,3 GBP
lay carl zeiss jena +133 GBP
lay middlesbrough +146,3 GBP
bilans dwoch dni: +26,85 GBP
bilans ogolny: +847,2 GBP

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
jak widac w przyrodzie rownowaga musi byc zachowana. przynajmniej w moich tematach. nie sprawdzilem sie jako typer. zagram jeszcze jeden meczyk niebawem, bo nie jestem przyzwyczajony konczyc czegos na minusie. ogolnie dziekuje za uwage i do zobaczenia wkrotce. nowy projekt w drodze heh. autorski pomysl mojego brata. bedzie grubo ????

Do góry Bottom