>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lay The... Under?

W 0

wacusel

Użytkownik
Witam.
Wpadłem na pewien pomysł, podobny do LTD, lecz moim zdaniem troszkę lepszy z uwagi na kursy...
Więc tak. Co sądzicie o tym, żeby przed meczem zagrać Lay na under 1,5. Kursy z tego co patrzę tak jak remisy więc 3,00-3,40. Później czekać albo na 1 gola (co daje kurs BACK w okolicach 6-7!) lub też jeśli nie ma gola to się wycofać przy 2,20-2,40? Kursy na Back są właśnie zaskakująco wysokie na po strzeleniu bramki i to może zaowocować. Przy tym samym wejściu jak w przypadku remisu, mamy większy kurs wyjściowy w tym przypadku. Mam nadzieję że wszyscy zrozumieli moje wypociny ???? )

W 0

wacusel

Użytkownik
pokażę to na przykładzie najbliższego meczu, który wydaje mi się że padną w nim bramki w 1-szej połowie. Tak więc:
Portimonense - Oliveriense
Obstawiasz PRZECIWKO Poniżej 1.5 gola (Nie wygra). Kurs: 3,30 || Na wygraną 5E Zobowiązanie mam 11,50||
Teraz czekam na mecz ????

W 0

wacusel

Użytkownik
GOOOOL w 13&#39;

Obstawiasz ZA Poniżej 1.5 gola (Wygra)|| Kurs: 7,80 || Stawka 2,1 ||

Teraz w razie underu mam zysk 2,64E. W razie Overa 2,75E

favago 69

favago

Użytkownik
Ano szybko gol - też obserwowałem sobie to spotkanie z racji tematu. Gratulacje!
Zagram sobie dziś w ten sposób mecz Arisu. Zobaczymy, jak to wyjdzie ;)
Swoją drogą był do załapania kurs 8.00 na BACK&#39;a, ale trzeba było się spieszyć.

W 0

wacusel

Użytkownik
Nie polecam grania na Aris.
Na dzisiaj polecam jeszcze:

Celtic - Rangers
St.Mirren - Dundee
Leixoes - U. Madeira
Tymi meczykami się później zajmę.

favago 69

favago

Użytkownik
No odpuściłem sobie Aris po tym, jak zobaczyłem, jak mały jest tamten rynek. Wada tego systemu może być właśnie płynność rynku under/over 1.5. Niestety rożnie z tym bywa.

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Witam.
Wpadłem na pewien pomysł, podobny do LTD, lecz moim zdaniem troszkę lepszy z uwagi na kursy...
Więc tak. Co sądzicie o tym, żeby przed meczem zagrać Lay na under 1,5. Kursy z tego co patrzę tak jak remisy więc 3,00-3,40. Później czekać albo na 1 gola (co daje kurs BACK w okolicach 6-7!) lub też jeśli nie ma gola to się wycofać przy 2,20-2,40? Kursy na Back są właśnie zaskakująco wysokie na po strzeleniu bramki i to może zaowocować. Przy tym samym wejściu jak w przypadku remisu, mamy większy kurs wyjściowy w tym przypadku. Mam nadzieję że wszyscy zrozumieli moje wypociny ???? )
pokażę to na przykładzie najbliższego meczu, który wydaje mi się że padną w nim bramki w 1-szej połowie. Tak więc:
Portimonense - Oliveriense
Obstawiasz PRZECIWKO Poniżej 1.5 gola (Nie wygra). Kurs: 3,30 || Na wygraną 5E Zobowiązanie mam 11,50||
Teraz czekam na mecz ????
to nic innego jak po prostu over 1,5 i pozytyw z tego w porownaniu do LTD jest taki ze szybko strzelona bramka przez byle kogo daje nam zysk, aczkolwiek najlepiej by bylo zeby ten gol wpadl w 1 polowce.
Najgorsza sytuacja to brak szybkich goli/lub w ogole brak goli i w tym przypadku strata bedzie zdecydowanie wieksza (tak mi sie wydaje na oko, bo nie liczylem tego) niz wyjscie z LTD w 75 minucie.

W 0

wacusel

Użytkownik
Tak, strata jest wyższa. Narażamy tutaj z moich obliczeń około 30% wkładu, gdzie przy LTD jest to około 15. Jednak zyski mogą być wyższe. Coś za coś...

W 0

wacusel

Użytkownik
to na teraz:
Leixoes - Uniao Madeira
Obstawiasz PRZECIWKO Poniżej 1.5 gola (Nie wygra)|| Kurs: 3,80 || Zakładana wygrana 5E || Zobowiązania 14E

W 0

wacusel

Użytkownik
Terz patrze kursy fatalne, liczyłem że przy 0-0 będzie w okolicach 2 a tu tylko 1,60. Tak więc system i granie nieopłacalne niestety...
Pozostaje mi czekać 2 połowę i liczyć dalej na gola i wtedy sprzedać... tylko jaki to będzie kurs? Zobaczymy
EDIT: Gol w 52&#39; więc na początku 2 połowy. Kurs.... 2,92. Więc tragedia moim zdaniem. Nawet na 0 nie wyjdziemy, lekka strata.

Do góry Bottom