cpt-obvious
Użytkownik
Nie tyle to system co strategia. Będę layował drużyny, które wg mnie przegrają. Mój plan stawkowania jest de facto adaptacją na warunki piłkarskie znanego powszechnie planu Mari. Dlaczego akurat ten? Ponieważ koncept trzech poziomów procentowych stawek jest wg mnie lepszy niż stawki zależne od kursu. Po prostu dla stawek zależnych, to czy jesteśmy na plusie, czy na minusie zależy od tego, czy nasza skuteczność jest powyżej minimalnej skuteczności dla średnich granych kursów. Tymczasem tutaj mogę być poniżej i być na plusie lub powyżej i być na minusie. Wszystko zależy od tego czego nie trafiam ????
Początkowo miałem robić test na małej stawce do końca grudnia, ale po tygodniu poczułem, ze warto zaryzykować. Jest ryzyko, jest zabawa.
Zakres kursów i % banku:
poniżej 5.5 = 1%
5.5 - 8.5 = 0,6%
8.5 - 13 = 0,4%
Nie gram wyższych kursów, niż 13 bo to są kursy dla wariatów. I zwykle towarzyszą znanym drużynom, które mimo iż realnie powinny mieć kurs (na ich przeciwnika) w okolicach 7-8 to mają 15-20-30. Nie wiem jakim cudem ktoś uważa, że Barcelona ma większe szanse wygrać z Getafe na wyjeździe niż drużyna z niższej ligi na własnym, która 1) jest liderem 2) nie przegrała ani nie zremisowała na swoim boisku ostatnio z drużyną, która ostatnie 10 spotkań przegrała. Kurs na tą słabą drużynę wynosił zaledwie 6! Gdyby to było w czołowej lidze europejskiej kursy by szybowały na 40... ????. Dlatego głownie będę grał niskie ligi, gdzie kursy są normalne i uczciwe.
Dzisiejsze typy cześć I (kupon 8:00-15:30):
RSD Alcala - Montaneros
Santa Clara - Uniao Madeira
Metalurg Donieck - Zorja
Tritium - Pavia
Mersin Idman Yurdu - Samsunspor
Avelino - SPAL
Pisa - Monza
Elazigspor - Tavsanli
Udinese - Chievo
Dortmund - Kaiserslautern
Neath - Port Talbot
Przepraszam, że kilka z nich jest obecnie in-play, ale w domu dużo roboty miałem.... Kursów nie podaje, bo nie wszystkie moje laye przyjęte jeszcze, walczę o niższe kursy (jak np. Dortmund)
Jeżeli kogoś interesuje to testy wyglądały tak:
Strike Rate: 88,75%, Yield: 5,15%, Zysk to 14,6% początkowego banku. Plik .xls w załączniku.
P.S Prowadzę ten temat też na zagranicznym forum, nie podprowadzam komuś typów
Zapraszam do dyskusji
Początkowo miałem robić test na małej stawce do końca grudnia, ale po tygodniu poczułem, ze warto zaryzykować. Jest ryzyko, jest zabawa.
Zakres kursów i % banku:
poniżej 5.5 = 1%
5.5 - 8.5 = 0,6%
8.5 - 13 = 0,4%
Nie gram wyższych kursów, niż 13 bo to są kursy dla wariatów. I zwykle towarzyszą znanym drużynom, które mimo iż realnie powinny mieć kurs (na ich przeciwnika) w okolicach 7-8 to mają 15-20-30. Nie wiem jakim cudem ktoś uważa, że Barcelona ma większe szanse wygrać z Getafe na wyjeździe niż drużyna z niższej ligi na własnym, która 1) jest liderem 2) nie przegrała ani nie zremisowała na swoim boisku ostatnio z drużyną, która ostatnie 10 spotkań przegrała. Kurs na tą słabą drużynę wynosił zaledwie 6! Gdyby to było w czołowej lidze europejskiej kursy by szybowały na 40... ????. Dlatego głownie będę grał niskie ligi, gdzie kursy są normalne i uczciwe.
Dzisiejsze typy cześć I (kupon 8:00-15:30):
RSD Alcala - Montaneros
Santa Clara - Uniao Madeira
Metalurg Donieck - Zorja
Tritium - Pavia
Mersin Idman Yurdu - Samsunspor
Avelino - SPAL
Pisa - Monza
Elazigspor - Tavsanli
Udinese - Chievo
Dortmund - Kaiserslautern
Neath - Port Talbot
Przepraszam, że kilka z nich jest obecnie in-play, ale w domu dużo roboty miałem.... Kursów nie podaje, bo nie wszystkie moje laye przyjęte jeszcze, walczę o niższe kursy (jak np. Dortmund)
Jeżeli kogoś interesuje to testy wyglądały tak:
Strike Rate: 88,75%, Yield: 5,15%, Zysk to 14,6% początkowego banku. Plik .xls w załączniku.
P.S Prowadzę ten temat też na zagranicznym forum, nie podprowadzam komuś typów
Zapraszam do dyskusji