>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lay the looser

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Nie tyle to system co strategia. Będę layował drużyny, które wg mnie przegrają. Mój plan stawkowania jest de facto adaptacją na warunki piłkarskie znanego powszechnie planu Mari. Dlaczego akurat ten? Ponieważ koncept trzech poziomów procentowych stawek jest wg mnie lepszy niż stawki zależne od kursu. Po prostu dla stawek zależnych, to czy jesteśmy na plusie, czy na minusie zależy od tego, czy nasza skuteczność jest powyżej minimalnej skuteczności dla średnich granych kursów. Tymczasem tutaj mogę być poniżej i być na plusie lub powyżej i być na minusie. Wszystko zależy od tego czego nie trafiam ????
Początkowo miałem robić test na małej stawce do końca grudnia, ale po tygodniu poczułem, ze warto zaryzykować. Jest ryzyko, jest zabawa.
Zakres kursów i % banku:
poniżej 5.5 = 1%
5.5 - 8.5 = 0,6%
8.5 - 13 = 0,4%
Nie gram wyższych kursów, niż 13 bo to są kursy dla wariatów. I zwykle towarzyszą znanym drużynom, które mimo iż realnie powinny mieć kurs (na ich przeciwnika) w okolicach 7-8 to mają 15-20-30. Nie wiem jakim cudem ktoś uważa, że Barcelona ma większe szanse wygrać z Getafe na wyjeździe niż drużyna z niższej ligi na własnym, która 1) jest liderem 2) nie przegrała ani nie zremisowała na swoim boisku ostatnio z drużyną, która ostatnie 10 spotkań przegrała. Kurs na tą słabą drużynę wynosił zaledwie 6! Gdyby to było w czołowej lidze europejskiej kursy by szybowały na 40... ????. Dlatego głownie będę grał niskie ligi, gdzie kursy są normalne i uczciwe.
Dzisiejsze typy cześć I (kupon 8:00-15:30):
RSD Alcala - Montaneros
Santa Clara - Uniao Madeira
Metalurg Donieck - Zorja
Tritium - Pavia
Mersin Idman Yurdu - Samsunspor
Avelino - SPAL
Pisa - Monza
Elazigspor - Tavsanli
Udinese - Chievo
Dortmund - Kaiserslautern
Neath - Port Talbot
Przepraszam, że kilka z nich jest obecnie in-play, ale w domu dużo roboty miałem.... Kursów nie podaje, bo nie wszystkie moje laye przyjęte jeszcze, walczę o niższe kursy (jak np. Dortmund)
Jeżeli kogoś interesuje to testy wyglądały tak:
Strike Rate: 88,75%, Yield: 5,15%, Zysk to 14,6% początkowego banku. Plik .xls w załączniku.
P.S Prowadzę ten temat też na zagranicznym forum, nie podprowadzam komuś typów :p
Zapraszam do dyskusji ;)

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Dalsze typy do 17:00:
Ergotelis - Doxa Dramas Leixoes - Trofense Badajoz - Ejido Guijuelo - Burgos Lille - Dijon
Lugo - SS Reyes Zamora - Lemona

A 498

addam44

Użytkownik
Witam.
Dawno temu tez tak probowalem-tylko ja layowalem dogi taka sama plaska stawka bez wzgledu na kurs.Zysku nie zanotowalem ale bylo bardzo blisko zera.Bede obserwowal.
Powodzenia.

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Wczorajsze wyniki (5% prowizja betfair uwzględniona)

RSD Alcala - Montaneros 7,6 | 0,57€ ✅
Santa Clara - Uniao Madeira 4,6 | -3,60€ ⛔
Metalurg Donieck - Zorja 9 | 0,38€ ✅
Tritium - Pavia 5,6 | 0,57€ ✅
Mersin Idman Yurdu - Samsunspor 4,6 | 0,95€ ✅
Avelino - SPAL 5,2 | 0,95€ ✅
Pisa - Monza 7 | 0,57€ ✅
Elazigspor - Tavsanli 6,8 | 0,57€ ✅
Udinese - Chievo 7,4 | 0,57€ ✅
Dortmund - Kaiserslautern 13 | 0,38€ ✅
Neath - Port Talbot (przełożony)
Ergotelis - Doxa Dramas 12,5 | 0,38€ ✅
Leixoes - Trofense 4,9 | -3,91€ ⛔
Badajoz - Ejido 5,8 | 0,57€ ✅
Guijuelo - Burgos (lay nie przyjęty)
Lille - Dijon 13 | 0,38€ ✅
Lugo - SS Reyes 8,2 | 0,57€ ✅
Zamora - Lemona 5,7 | 0,57€ ✅
Atletic Bilbao - Santander 8,4 | 0,57€ ✅
Boca Juniors - All Boys 7,6 | 0,57€ ✅
Instituto - Deportivo Merlo 6,8 | 0,57€ ✅
No i dwie porażki i obie w lidze portugalskiej zmniejszają mi zysk... Szkoda meczu Guijuelo - Burgos, bo skończyło się 1:0 a mi zakładu nikt nie kupił. Tak samo z Neath - przełożyli na nie wiadomo kiedy.
11.2 Strike Rate: 89,47%
11.2 Zysk/Strata: +2,18€
Ogólny Strike Rate: 88,89%
Ogólny Zysk/Strata: +3,64€
Nowy bank: 103,64€
------------------------------------
Mecze na dziś:
Maccabi Herzliya - Beer
Kayserispor - Karabukspor
Lech Poznań - Zagłębie
Pandurii - Concordia
Lanus - Newells

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Wczorajsze wyniki (5% prowizja betfair uwzględniona)
Maccabi Herzliya - Beer 6,8 | 0,59€ ✅
Kayserispor - Karabukspor 5,3 | 0,99€ ✅
Lech Poznań - Zagłębie 13 | 0,39€ ✅
Pandurii - Concordia 12,5 | 0,39€ ✅
Lanus - Newells 5,6 | 0,59€ ✅
12.12 Strike Rate: 100%
12.12 Zysk/Strata: +2,95€

Ogólny
Strike Rate: 89,42%
Ogólny Zysk/Strata: +6,59€

Nowy Bank: 106,59€
Stawki na dziś: 1,07€ - 0,64€ - 0,43€

------------------------------------

Dziś tylko jeden meczyk, bo same puchary grają.
Eligin - Peterhead (spróbuje sprzedać lay na Peterhead za 4,4)

ace 3

ace

Użytkownik
myślisz że ta strategia będzie skuteczna w dłuższym okresie czasu ? w jaki sposób dokonujesz selekcji, widzę że dziennie grasz nawet po kilkadziesiąt zdarzeń, czy to nie jest za dużo z samego założenia ?
skuteczność wyniosła Ci 90%, zakładając wariant pesymistyczny że jest zawyżona i będzie kształtować się na poziomie 80-75%, czy nie lepiej wybierać po 2-3 spotkania dziennie i grać je za trochę więcej ?

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Eligin - Peterhead - spotkanie przełożone ????
@ace: nie gram ile wlezie. Gram to co uważam, że wejdzie. Tak na prawde kursy na dany zespół są dla mnie bez znaczenia. Tak długo jak nie jest to powyżej 13 a ja uważam, że drużyna grająca w domu WYGRA, w najgorszym wypadku ZREMISUJE, to gram. Dziś na przykład nie ma żadnego spotkania dla mnie do zagrania. Jutro też chyba nie z tego co patrze. Dużo zdarzeń było ostatnio bo po prostu był weekend. I tak to co grałem to jest garstka tego co mogłem zagrać. Już mnie raz chciwość podkusiła na mecz pucharowy - Instituto (2liga, lider) z drużyną z 4ligi. Nigdy więcej pucharów i chciwości ????
Tak zakładam, że przyniesie zysk, inaczej bym nie grał. Porażka i ujemny bilans nie powoduje, ze zmniejszam stawki. Gram tak same. Chyba, że do 65% stopnieje mi kapitał, wtedy weryfikacja. Ten system napędzają dni jak przedwczoraj - 100% skuteczności. Wtedy duża zmiana kapitału i nowe stawki. Porażki bowiem nie zmniejszają stawki (j.w) tylko kapitał. Wierze także, że jestem w stanie 85% utrzymać w skuteczności. To podstawa jest, poniżej tego zejść nie mogę po prostu, bo to będzie porażka. Nie jestem naiwny, jeżeli SR &lt; 85% utrzymywać się będzie przez co najmniej tydzień, oznacza, że straciłem zdolność typowania spotkań do strategii i należy pogodzić się z porażką.

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Długo nie było nic wartego gry.
Na dziś:
Southend - Bradford (lay na 7.4)
Volendam - FC Oss (spróbuje lay na 8.4)
Sedan - Arles (spróbuje lay na 9.2)

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
Tragedia wczoraj:
Southend - Bradford 7.4 | -4,10€ ⛔
Volendam - FC Oss 8.4 | -4,74€ ⛔
Sedan - Arles 9.2 | 0,41€ ✅
17.12 Strike Rate: 33,33%
17.12 Zysk/Strata: -8,43€

Ogólny Strike Rate: 87,85%
Ogólny Zysk/Straata: -1,84€

Nowy Bank: 98,16€ (dla stawek wciaż: 106,59€)
Stawki: 1,07€ - 0,64€ - 0,43€

Typy do 15:00:

Leipzig - Meppen
Le Havre - Monaco
Clermont - Boulogne
Padova - Nocerina
Leverkusen - Nurberg

Do góry Bottom