>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LAY NIE FAWORYT BACK 0-1 0-2 1-2

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
znalazłem dość ciekawy sposób gry na granie meczy piłki noznej na betfair grając lay nie faworyt i zabezpieczając się wynikami 1-0 2-0 2-1 na nie faworyta

tutaj jest filmik z youtube

http://www.youtube.com/watch?v=Rr3085s0beQ

tylko nie wiem jednej rzeczy skoro minimlana stawka na betfair jest 2 euro , a często na dokładny wynik trzeba zagrać za mniej niż 2 euro jak ten gość to robi , że mu przyjmują zakład

co o tym sposobie myślicie? i nie wiecie może jak to zrobić, żeby zagrać za mniej niż 2 euro

bo widze on używa programu, może dzięki temu może grać za mniej?

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
zagrałem dziś tym sposobem lay po 5,2 na borusie m. z hanoverem na wyjeździe i na 1-0 2-0 2-1 back na borusie m. za 45 euro do wygrania ponad 2 euro na czysto zobaczymy co z tego będzie oby borusia m. nie wygrała 3-1 badź wyżej...........

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
oby borusia m. nie wygrała 3-1 badź wyżej...........
To nie lepiej puścić po prostu LAY AU (any unquoted) zamiast grania całej tej strategii, którą opisałeś powyżej ? Obstawiając LAY AU przegrywamy tylko w przypadku gdy jakakolwiek z drużyn biorących udział w meczu strzeli 4 lub więcej goli ????
Obstawiając LAY AU po kursie 8,5 w meczu Hannoveru z zobowiązaniem wynoszącym 45,60 EUR wygrywamy 6 EUR czyli 3 razy więcej niż za pomocą przedstawionej w pierwszym poście strategii ???? Pozdrawiam

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
no tak ale tutaj hanover może wygrać nawet i 10-9 badź też może być wynik i 10-10 i też wygrywamy

opcje które przegrywamy to gdy nie faworyt na wyjeździe wygra 3-1 3-0 3-2 4-0 4-1 4-2 4-3 itd badź wyżej

oczywiście ważna jest dobra selekcja meczy, borusia m. z tego co sprawdzałem jest w dołku u siebie jeszcze coś grają na wyjeżdzie dramat 2 remisy 2 porażki w lidze i bilans bramkowy 1-10, a hanover za to dośc niezłe u siebie i w histori meczy też raz tylko przegrali u siebie z borusią m . 1-0

a i tym systemem sprawdzałem też inne mecze czasami wygrana wychodzi 4-5 euro nawet przy stawce 45 euro

edit a jeszcze jedno na tym filmiku jest bład bo kalkulator nie uwzględnia prowizji z wygranej jeśli trafimy dokładny wynik, uwzględnia tylko prowizje w przypadku przegranje borusi m., stąd trzeba dokładać pare centów na opcje 1-0 2-0 2-1 tak, żeby prowizja się pokryła w przypadku meczu hanoveru dołozyłem po 10 centów do stawki na 1-0 i 2-1 oraz 5 centów na 2-0

przed chwilą właśnie był meczyk lorient - ajacio i 4-4 się skończył czyli tak jak ty napisałeś by nie weszło, a moim sposobem weszło by,inna sprawa patrze statystyki tych drużyn co im odbiło , że tyle nastrzelali to nie wiem...........

edit i masakra jakaś już na pierwszej próbie nie weszło prowadzili 2-0 by stracić 3 gole w 9 minut szok i przegrać 2-3 kurs 220 był na borusie m. .................

Do góry Bottom