everto
Użytkownik
co oznacza pełen sukces? .za 1 jednostkę ile obierasz?Druga próba zakończona pełnym sukcesem po 52 progresjach.
co oznacza pełen sukces? .za 1 jednostkę ile obierasz?Druga próba zakończona pełnym sukcesem po 52 progresjach.
ta .dzięki za odpowiedz milionerze ????Jednostka nie jest tu ważna, ważny jest zysk. A wyszło mi jakieś 210% banku startowego na .
O cokolwiek Ci tam chodzi.ta .dzięki za odpowiedz milionerze ????
Jeśli grasz na 15 progów edim to biorąc pod uwagę twój powyższy dylemat, może warto przejść na grę do np. 10 progów edim?- grać "edim" z kapitałem na około 12 progów
Minusem jest konieczność podwójnego trafienia powyżej 2 progu. Plusem niższy kapitał na rozpoczęcie gry i wyższy zysk na kilku progach.
- grać zwykłą progresję na stały zysk z kapitałem na 8-10 progów
Minusem jest duży kapitał wejściowy (minimum stawka początkowa x255, optymalnie x1023). Plusem konieczność tylko 1 trafienia na każdym progu aby osiągnąć zysk.
Zdradź nam ten sekret;pTo co opisałem, to są 2 możliwe opcje, a nie mój dylemat. Ja już doskonale wiem jak, za ile i na ile progów to grać .
Etapy progresji dalej z tej tabelki pare postów wcześniej?Mały update:
Po poprzedniej wygranej przeniosłem część wygranej do Unibet, aby obrócić bonus.
Do chwili obecnej próba na 222 meczach w przeciągu 8 dni. Wpłacone 64 zł, 64zł dodane jako bonus początkowy. Bank w obecnej chwili to 293zł, po zakończonych 102 progresjach.
System zaczyna powoli się klaryfikować. Budżet rozplanowany na 7 stopni.
Pierwszy stopień gram x2, tj obstawiam 2 zdarzenia na stawce z 1 progu, po kursie 1.50+. Jeśli nie wejdą oba mecze, to najpierw ciągnę 1 progresję do zakończenia, a następnie zaczynam drugą, od razu od 2 stopnia (dwie w tym samym czasie zbytnio nadszarpują budżet). Jeśli wejdzie jedna, to drugą obstawiam normalnie wg schematu gry i jeśli jest okazja, to zaczynam 1 próg kolejnej. Dalej jak wyżej. Trafienia obu na 1 progu chyba nie muszę rozwijać. Do końca weekendu powinno mi się udać skończyć obracanie bonusu i zaczynam kolejnego buka z darmowym bonusem (na 99% tobet).
Buki polecane do grania systemu:
Bet365
Sportingbet
Unibet
Tobet
Nadal stosujesz takie stawkowanie?