>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Lay current score próba (nie do końca udana).

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
- grać &quot;edim&quot; z kapitałem na około 12 progów
Minusem jest konieczność podwójnego trafienia powyżej 2 progu. Plusem niższy kapitał na rozpoczęcie gry i wyższy zysk na kilku progach.

- grać zwykłą progresję na stały zysk z kapitałem na 8-10 progów
Minusem jest duży kapitał wejściowy (minimum stawka początkowa x255, optymalnie x1023). Plusem konieczność tylko 1 trafienia na każdym progu aby osiągnąć zysk.
Jeśli grasz na 15 progów edim to biorąc pod uwagę twój powyższy dylemat, może warto przejść na grę do np. 10 progów edim?

Wtedy potrzebny budżet to 47j przy 153j potrzebnych na grę na 15 progów.
W takim wypadku, możesz przy tym samym budżecie zwiększyć początkową stawkę o 3j = zwiększenie zysków x3.

Rozumiesz co mam na myśli?

P.S. Proponuję 10 progów biorąc pod uwagę to, że przy zwykłej progresji doszedłbyś dotąd max do 8 (chyba, że coś się zmieniło do napisania powyższego postu).

gajin 150

gajin

Użytkownik
To co opisałem, to są 2 możliwe opcje, a nie mój dylemat. Ja już doskonale wiem jak, za ile i na ile progów to grać ;) .

gajin 150

gajin

Użytkownik
Mały update:
Po poprzedniej wygranej przeniosłem część wygranej do Unibet, aby obrócić bonus.
Do chwili obecnej próba na 222 meczach w przeciągu 8 dni. Wpłacone 64 zł, 64zł dodane jako bonus początkowy. Bank w obecnej chwili to 293zł, po zakończonych 102 progresjach.
System zaczyna powoli się klaryfikować. Budżet rozplanowany na 7 stopni.
Pierwszy stopień gram x2, tj obstawiam 2 zdarzenia na stawce z 1 progu, po kursie 1.50+. Jeśli nie wejdą oba mecze, to najpierw ciągnę 1 progresję do zakończenia, a następnie zaczynam drugą, od razu od 2 stopnia (dwie w tym samym czasie zbytnio nadszarpują budżet). Jeśli wejdzie jedna, to drugą obstawiam normalnie wg schematu gry i jeśli jest okazja, to zaczynam 1 próg kolejnej. Dalej jak wyżej. Trafienia obu na 1 progu chyba nie muszę rozwijać. Do końca weekendu powinno mi się udać skończyć obracanie bonusu i zaczynam kolejnego buka z darmowym bonusem (na 99% tobet).
Buki polecane do grania systemu:
Bet365
Sportingbet
Unibet
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +12
O 0

onverskillig

Użytkownik
Mały update:

Po poprzedniej wygranej przeniosłem część wygranej do Unibet, aby obrócić bonus.
Do chwili obecnej próba na 222 meczach w przeciągu 8 dni. Wpłacone 64 zł, 64zł dodane jako bonus początkowy. Bank w obecnej chwili to 293zł, po zakończonych 102 progresjach.
System zaczyna powoli się klaryfikować. Budżet rozplanowany na 7 stopni.

Pierwszy stopień gram x2, tj obstawiam 2 zdarzenia na stawce z 1 progu, po kursie 1.50+. Jeśli nie wejdą oba mecze, to najpierw ciągnę 1 progresję do zakończenia, a następnie zaczynam drugą, od razu od 2 stopnia (dwie w tym samym czasie zbytnio nadszarpują budżet). Jeśli wejdzie jedna, to drugą obstawiam normalnie wg schematu gry i jeśli jest okazja, to zaczynam 1 próg kolejnej. Dalej jak wyżej. Trafienia obu na 1 progu chyba nie muszę rozwijać. Do końca weekendu powinno mi się udać skończyć obracanie bonusu i zaczynam kolejnego buka z darmowym bonusem (na 99% tobet).

Buki polecane do grania systemu:

Bet365
Sportingbet
Unibet
Tobet
Etapy progresji dalej z tej tabelki pare postów wcześniej?

gajin 150

gajin

Użytkownik
Nope, teraz gram klasycznym stawkowaniem, ale z kursami jak wyżej, czyli
Próg/Stawka/Koszt/Kurs
1 1 1 1.50+
2 2 3 1.75+
3 4 7 1.90+
4 8 15 2.0+
5 16 31 2.0+
6 32 63 2.0+
7 64 127 2.0+
2.0 w zależności od wyniku pomiędzy ~65-80 minutą. Staram się wchodzić w maksymalnie 77 minucie.

gajin 150

gajin

Użytkownik
Zmiana planów - nowy obrót bonusu w betsafe. W tobet był problem z deponowaniem środków i chwilowo sobie go odpuszczam.
Wpłacone 100zł + 100zl bonusu powitalnego.

A 498

addam44

Użytkownik
Czesc.
I co z ta progresja?Polegles ze milczysz?
Pytam bo sprawdzilem.Albo miales duzo szczescia,albo dobrze dobierales mecze bo w&quot;ciemno&quot;to wcale nie takie bezpieczne...

Do góry Bottom